Naša glumica nosi teške traume: Gledala sam kako mi MAJKA KRVARI dok je OTAC ŠUTIRA

11.7.2018 14:16:14
Broj pregleda: 85
Podeli Tvituj Podeli na G+

Glumica Ljiljana Jakšić odrasla je u siromaštvu, a njen otac je bio agresivan prema mami, te su joj slike stravičnog nasilja ostale urezane u sećanje.

Ljiljana Jakšić sa svojom ćerkicom

Moja majka je bila samohrana i imali smo velike probleme. Bili smo jako siromašni. Nismo imali šta da jedemo. Godinu i po dana smo živeli bez struje jer tata nije plaćao alimentaciju. Otac je morao da je plaća, ali se žalio, pa su mu je smanjivali. Tata je tukao mamu, ja sam je gledala kako krvava leži dok je on šutira. Sećam se da sam se vraćala iz škole i da sam je puno puta čula kako vrišti. To se po celoj zgradi čulo. Komšije nisu ništa preduzimale, kada ju je tukao, neko je zvao policiju, a oni su je pitali da li su u braku ispričala je glumica Ljiljana Jakšić Salveta u emisiji Posle ručka” na Hepi” televiziji.

Ljiljana je istakla da su te slike traume zauvek ostale u njenoj glavi.

Te slike iz detinjstva su zauvek u meni. Decu treba poštedeti toga. Mama je plakala kod kuće, a ja sam išla u amatesko pozorište u Prokuplju jer mi je tamo bilo toplo i imali su struje. Tako mi je gluma ušla u krv objasnila je glumica koja je postala mama u 52. godini, a sama gaji dete jer se njen bivši nikada nije javio da joj pomogne, što možete da pročitate OVDE.
Povezane vesti