Nestala tinejdžerka iz Nemačke: Zaljubila se u izbeglicu iz Alžira, prešla u islam, a onda

12.1.2018 12:16:11
Broj pregleda: 36
Podeli Tvituj Podeli na G+

Šesnaestogodišnja Nemica Julijana zaljubila se u izbeglicu iz Alžira, zbog koga je prešla u islam i otuđila se od porodice i prijatelja. Kada joj je dečko deportovan u Alžir, iznenada je nestala bez traga. Da li je krenula za njim?

Bila je sasvim obična tinejdžerka, išla je na kurs plesa, na plivanje i maštala je o tome da postane veterinar.

Ovako otac Norbert H. opisuje ćerku Julijanu, koja je nestala drugog decembra.

Najednom je počela da nosi maramu i dugačke haljine ispričao otac za Bild. Počela je da beži s časova, a ponašala se kao da joj neko isprao mozak.

Onda je roditeljima predstavila novog dečka: Morhida D, koji je ilegalno ušao u Nemačku u septembru 2013. Tada je navodno bio maloletan, a sada verovatno ima 19 godina. Zajedno s njim, Julijana je skliznula u kriminal. Policija je često dolazila na vrata, zajedno su čak izvršili pljačku.

Zahtev za dobijanje azila u Nemačkoj odbijen mu je 13. maja 2015, ali se Morhid žalio i ostao još neko vreme. Oktobra prošle godine deportovan je u Alžir, a Julijanin otac se ponadao da će je izvući iz tog društva. Drugog decembra usledio je šok: Julijana se nije vratila kući, ključ i mobilni telefon ostavila u sobi. Ponela je samo zlatni nakid iz porodičnog nasledstva.

Poruka na Fejsbuku koju je sredinom decembra poslala drugarici nagoveštava da živi kod Morhida, u Alžiru.

Napisala je da se posvađala i da hoće da ode, ali da on neće da je pusti prenosi Fokus navode iz Bilda. Posle izvesnog vremena, na Julijaninom profilu osvanula je još jedna poruka najboljoj drugarici:

Ako je ne ostaviš na miru, zaklaću te.

Policija, međutim, pretpostavlja da se Julijana trenutno nalazi u Hamburgu ili Hanoveru i pozvala je ljude da se jave ako imaju bilo kakve informacije o njoj. Visoka je 165-170 cm i krhke je građe. Policija je objavila i telefon.
Povezane vesti