NI GUŽVE, NI KOLAPSA Saobraćaj u centru potpuno NORMALAN, ali je deo Zrenjaninskog puta BLOKIRAN

11.6.2018 11:15:50
Broj pregleda: 71
Podeli Tvituj Podeli na G+

Prvi radni dan ove nedelje osvanuo je sunčan, gotovo idiličan, a saobraćaj se na većini gradskih saobraćajnica odvija za sada normalno i bez većih gužvi.

Iako je za 7.00 bio najavljen protest zbog poskupljenja goriva, blokada je zabeležena samo na Zrenjaninskom putu u blizini Borče, kao i na par mesta na periferiji prestonice, a čini se da su iz straha od gužvi mnogi Beograđani odlučili da danas na posao ne krenu svojim četvorotočkašima.

Brankov most

Kako javlja naša reporterka sa Slavije, situacija je potpuno mirna i normalna. Nema nikakvih parkiranih i pokvarenih” vozila, osim par automobila saobraćajne policije koji dežuraju na kružnom toku.

Blokada saobraćaja zabeležena je samo na Zrenjaninskom putu, kod Putnika, zbog čega je obustavljen saobraćaj u pravcu ka gradu, pa ne trenutno ne funkcionišu linij javnog gradskog prevoza 101, 102, 105 i 105L.

Nešto više vozila trenutno je na auto-putu, iz pravca Dušanovca ka Novom Beogradu, kao i na Konjarniku oko Plavog mosta, te u Radničkoj kod Ade Ciganlije i u bulevaru oslobođenja kod Trošarine.

Trenutno su značajnije gužve samo na auto-putu, naročito oko Gazele poručuju beogradski taksisti.

Do manjih blokada je, kako saznajemo, došlo u Sopotu, kao i na Ibarskoj magistrali, u selu Županjac u opštini Lazarevac, i to u pravcu ka Beogradu.

Blokada kod Futoške pijace u Novom Sadu

Kako javljaju naši reporteri sa lica mesta, najveća blokada ovog jutra beleži se u Novom Sadu, i to kod Futoške pijace. Ovde je desetak automobila parkirano na ulici zbog čega je obustavljen saobraćaj.
Povezane vesti