OBRAČUN KLANOVA Izrešetan mladić, dileri okupirali cela naselja u Marselju

11.6.2018 8:16:21
Broj pregleda: 66
Podeli Tvituj Podeli na G+

Novo ubistvo u Marselju. U noći između subote i nedelje kalašnjikovim je izrešetan jedan dvadeset dvogodišnji mladić, a vlasti ističu da se bez sumnje radi o obračunu između klanova, pišu Novosti”.

Ubistvo se dogodilo u 2.30 ujutru, u Staroj luci, u centru grada, kada su barovi još bili otvoreni, a šetači se nalazili u okolini. Dosta njih se vraćalo sa proslave koja se događala u obližnjem Muzeju evropskih i mediteranskih civilizacija.

U trenutku napada, žrtva je bila sama na trotoaru. U njegovom telu je pronađeno čak deset metaka. Kada su na poziv uznemirenih građana stigli spasioci, mladić je još davao znake života, ali nisu uspeli da ga spasu.

Najveća francuska mediteranska luka Marselj postala je vrlo nesigurno mesto za život. Bezakonje je uzelo maha, dileri su okupirali čitava naselja. Ovo je bilo 13. ubistvo u mafijaškim razračunavanjima u Marselju od početka godine! U proseku se događa po jedno na svake dve nedelje. Prošle godine ubijeno je 14 osoba, a godinu pre 29.

Prethodni napad dogodio se pre samo nekoliko dana, u noći između 25. i 26. maja kada su dvojica tridesetogodišnjaka ubijena u sportskoj sali. Pronađeno je 18 čaura. Ovo ubistvo se dogodilo samo dan posle posete mininstra unutrašnjih poslova Žerara Koloma Marselju, s ciljem da pruži podršku snagama reda koje traže pojačanje u sredstvima i ljudstvu, javljaju Novosti.

Nekoliko dana pre toga društvene mreže i medijski prostor su obišli snimci u kojima maskirani dileri u friziranim automobilima izazivaju policiju i pucaju u vazduh, braneći svoju teritoriju.
Povezane vesti