OČAJAN JER GA JE JAVNO PREVARILA Igor Terzić, dečko Mine Vrbaški: Ne znam zašto mi ovo

8.9.2018 23:15:47
Broj pregleda: 314
Podeli Tvituj Podeli na G+

O vezi Mine Vrbaški i Jovica Putnikovića, koju si u rijalitiju započeli na iznenađenje svih, s obzirom da je ona već izvesno vreme u ljubavi sa Igorom Terzićem, ne prestaje da se priča. Igor je sada rešio da progovori o svemu, a nije krio da je šokiran zbog svega što mu je uradila.

Zadruga 2” je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj kategoriji u Blicu”.

Gledam Minu u rijalitiju, ali baš sinoć nisam. Izašao sam do grada, tako da sve nisam propratio rekao je Igor Terzić na početku razgovora za Blic”, a kako su se Mina Vrbaški i Aleksandra Subotić potukle saznajte klikom na link.

Mina je sinoć otišla u krevet sa Jovicom Putnikovićem, a jutros su se poljubili

Pa Neću reći da sam povređen, ne poznajem je. Kao da to nije ona. Kao da igra igrice. Ne znam zašto to radi, šta joj je cilj

Misliš da je to uradila da bi skupila poene kod TV publike ili vaša ljubav uopšte nije jaka?

Moraću da pogledam taj snimak sada. Celo jutro mi ljudi na instagramu šalju slike. Pun mi je Instagram poruka. Mislim da me samo pravi ljubomornim. Ne znam šta pokušava. Možda hoće da me napravi ljubomornim da bih ja ušao tamo. Otkud znam šta je sada u njenoj glavi, ne mogu da je prepoznam.

Pa da li bi ti ušao?

Imam neke obaveze da završim, pa posle toga. Verovatno.

Da li te je u privatnom životu pravila ljubomornim?

Nije. Ovo je verovatno samo zbog rijalitija.

Kako je Mina Vrbaški prevarila Igora Terzića sa Jovicom Putnikovićem pogledajte u nastavku, u galeriji.
Povezane vesti