Oprin govor sa Zlatnih globusa sve je ostavio bez teksta, a onda se javio popularni pevač i

13.1.2018 11:16:02
Broj pregleda: 13
Podeli Tvituj Podeli na G+

Žena koja je nestala iz okoline Njujorka pre pune 42 godine pronađena je u saveznoj državi Masačusets u ustanovi za ljude s poteškoćama.

Lokalne vlasti potvrdile su kako pati od demencije. Flora Stevens ima 78 godina, a koristila je prezime Haris kada su je detektivi pronašli blizu Bostona.

Vlastima nije jasno šta joj se dogodilo od kada je nestala u avgustu 1975. godine do dana kada je pronađena. Tada žena od 36 godina poslednji put je viđena kad ju je muž ostavio u Monticelu kako bi obavila pregled kod doktora.

Kada se vratio po nju, nije je bilo tamo. Policija je povremeno istraživala ovaj slučaj, ali bez napretka u istrazi.

Zahvaljujući istrazi policajca iz Njujorka u septembru se istraga pomakla s mrtve tačke.

Pronađeni su ostaci u susednom okrugu.

Policija je mislila da bi ostaci mogli biti od Stevensove, ali su istragom shvatili kako je neko koristio njene podatke u Masačusetsu. Istragom su došli do Lovel” ustanove, a tamo su pronašli Floru Haris, koja je u ustanovi od 2001. godine. Žena je prepoznala svoju sliku, ali na pitanja policije nije mogla da da odgovore, tvrdeći da se ne seća šta se desilo u protekle četiri decenije.

Detektivi su potvrdili kako je reč o istoj osobi. Medicinski podaci govore kako je Haris živela u staračkim domovima u Nju Hempširu i Njujorku.
Povezane vesti