Osveta, nesigurnost, ljubav na prvi pogled: Preljubnici otkrivaju ZAŠTO VARAJU PARTNERE

10.8.2018 19:16:51
Broj pregleda: 40
Podeli Tvituj Podeli na G+

Za mnoge od nas preljuba je neoprostiv greh, ali oni koji su varali ili bili prevareni malo drugačije posmatraju stvari. Korisnici društvene mreže Redit objasnili su zbog čega su varali i kako se to iskustvo završilo.

Među preljubnicima je mnogo onih koji su iz loše veze bežali u prevaru, neki su to učinili iz nesigurnosti, neki kažu da su bili premladi i neiskusni, neki su varali iz osvete”, a neki zato što su sreli ljubav svog života”.

Bila sam u lošem braku. Udala sam se mlada i nisam imala iskustva. Muž me je kontrolisao i imao je problema seksualne prirode. Nije me poštovao, a nisam ni ja njega kaže korisnica The_Two_Trees.

Ovo su znakovi da vas VARA:

Iskreno, sve je krenulo od nesigurnosti. Ne želim da verujem u to, ali kažu da ko jednom prevari, varaće stalno. Ja sam prevario više puta Znam da je to pogrešno i nema opravdanja, zaista žalim osobe koje sam povredio napisao je holycowitsmee.

Imao sam 18 godina i zabavljao sam se s devojkom tri meseca. Za to vreme sam se zbližio s njenom drugaricom i shvatio da sam srećniji s njom. Razlog što nisam raskinuo s devojkom je činjenica da su dugo bile prijateljice i nisam želeo da se njihovo prijateljstvo zbog mene prekine napisao je CaptainLeviA.

Korisnik attackforperversion kaže da je bio stacioniran u Iraku kada ga je žena prevarila najmanje tri puta i da se nekoliko godina kasnije upustio u tajnu vezu s devojkom koja je s njim bila stacionirana u vojnoj bazi u drugoj zemlji. Ta veza je trajala šest meseci.

Tada sam to pravdao osvetom, ali sada se užasno osećam zbog toga. Bilo pa prošlo i nikada joj to neću reći kaže on.

Optimaloutcome piše da je imao 19 godina. Bio je u vezi godinu dana kada su roditelji tražili da plaća smeštaj, pa je našao cimera i iznajmio stan.

Prvog dana na poslu upoznao sam devojku zbog koje mi je srce zaigralo Od tada verujem u ljubav na prvi pogled kaže on. Nakon što je prvi put prevario devojku s kojom je do tada bio u vezi raskinuo je i nova devojka se mesec dana kasnije uselila kod njega.

To je bilo pre 17 godina. Eno je gore, spava pored naše ćerke napisao je.
Povezane vesti