OTPADA MU VEŠTAČKA OBRVA Trampove pristalice zbijale NEUMESNE ŠALE na račun

13.6.2018 11:16:03
Broj pregleda: 42
Podeli Tvituj Podeli na G+

Nakon što je Tramp posle samita G7 prozvao kanadskog premijera “bednim i slabim”, njegove pristalice stale su uz svog predsednika i dodatno napale kanadskog premijera na društvenim mrežama.

Oni su se posebno zakačili za snimak sa konferencije za štampu na kojem zbog osvetljenja deluje kao da nešto nije u redu sa Trudoovim obrvama. Naime, izgleda kao da tokom davanja izjave, Trudou otpada” obrva, odnosno da su njegove guste obrve veštačke, a da je jedna u ključnom trenutku otkazala poslušnost.

Džastin Trudo se doslovno raspada. Njegove veštačke obrve su otpale i žao mi je miliona Kanađana koji zaslužuju bolje, napisao je jedan trampovac na Tviteru, a snimak kako kanadskom premijeru “otpada” obrva, spremno su delili svi američki desničarski portali.

Ali, istina je naravno nešto drugačija.

Ukratko, sve je stvar osvetljenja, tačnije, kada gleda prema dole, njegova leva obrva stvarno izgleda čudno, ali kada gleda prema gore, sve je sasvim na mestu.

Ova varka je prilično dobro zabavila Trampove pristalice, ali u toj šali, oni su ipak otišli predaleko, sudeći po komentarima na Tviteru.
Povezane vesti