OTVORILI DUŠU POSLE VENČANJA Piksijeva ćerka o destinaciji za MEDENI MESEC, a njen muž

29.5.2018 8:46:37
Broj pregleda: 161
Podeli Tvituj Podeli na G+

Anja, ćerka Dragana Stojkovića Piksija, presrećna je što se venčala u Sabornoj crkvi, gde je i krštena, dok njen suprug Igo otkriva da mu se Beograd veoma dopada, kao i da je u Srbiji najbolji burek.

Dragan Stojković Piksi bio je u nedelju najponosniji tata jer je njegova mezimica Anja izgovorila sudbonosno da” Igou Valenteu u Sabornoj crkvi u Beogradu. U ekskluzivnom intervjuu za Blic” Anja i Igo su sabrali utiske sa svadbenog veselja u Beogradu, a Piskijev zet je priznao da je promenio veru i doneo odluku da svoju ljubav kruniše u pravoslavnoj crkvi.

Venčao sam se u pravoslavnoj crkvi, bilo je veoma lepo. Posebne emocije su me ponele pošto su na venčanju bili moji članovi porodice. Sve je savršeno Beograd, crkva u kojoj smo Anja i ja rekli da” pred Bogom, Kalemegdan gde je bilo slavlje. U Srbiji obožavam hranu, neverovatno je lepa. Burek je najbolji kroz osmeh je poručio Igo, a njegova supruga nam je otkrila da će za dve nedelje otići na medeni mesec.

Japan nam je jako drag jer sam odrasla tamo, tamo ćemo otići posle odmora. Sa neverovatnom radošću se tamo vraćamo svake godine. Za medeni mesec smo odabrali Bora Boru kaže Piksijeva naslednica i objašnjava zašto su doneli odluku da tri puta organizuju svadbeno veselje.

Imali smo želju da ispratimo celu srpsku tradiciju. Mnoge običaje nisam ni znala, sve do nekoliko dana pred venčanje kada su mi objasnili sve do detalja. Sada znam sve. Želela sam da ispoštujem tradiciju jer smatram da ako čovek ne zna običaje zemlje odakle potiče, cela njegova porodica u sebi ima veliku prazninu. Jedna zanimljiva stvar jeste da sam krštena u Sabornoj crkvi, a da se mnogo godina kasnije venčavam na tom istom mestu rekla je Anja za Blic” i dodala:

Posebno sam srećna što su se na slavlju našli brojni ljudi koji su meni dragi, a nisu prisustvovali na venčanjima koja su bila u Francuskoj. Naši rođaci i prijatelji koji su ceo život sa nama, a nisu uspeli da dođu, bili su za vikend sa nama. Veselili smo se do kasno u noć i bilo nam je prelepo. Igo je možda prvi put slušao naše pesme i video kako se mi veselimo uz njih. Boravićemo još nekoliko dana u Srbiji, a potom se vraćamo u Francusku izjavila je Anja.

Venčanica koja je oduševila sve, a koja je sačinjena od prirodnog perja, bila je Anjina ideja.

Venčanica je rađena specijalno za mene. Veoma mi se dopada, prelepa je. Ovo je moja zamisao, koju sam u dogovoru sa dizajnerom rešila da izvedem do kraja i uspeli smo. Drugačija je od onih koje sam nosila na prethodna dva venčanja, ali mogu da kažem da mi se ova najviše sviđa istakla je Anja.

Inače, na svadbenom veselju bilo je dosta zvanica iz javnog života Srbije, a mikrofona su se latile Lepa Brena i Nina Badrić. Svadbena torta bila je na šest spratova, a mlada je u kasnim satima skinula venčanicu i obukla haljinu sa golim leđima.
Povezane vesti