OVO SAM SANJALA TOLIKO PUTA Teodora dobila NAGRADU, pa sa mamom PLAKALA od sreće!

17.5.2018 0:16:01
Broj pregleda: 80
Podeli Tvituj Podeli na G+

Teodora Džehverović se rasplakala od sreće nakon što joj je produkcija priredila veliko iznenađenje, koje nimalo nije očekivala.

Teodora je danas pobedila u igri, pa joj je Veliki šef poslao nagradu i priredio veliko iznenađenje pročitao je Lepi Mića pismo Velikog šefa.

Deo tvoje nagrade je i sledeća informacija, a verujemo da ćeš biti srećna i ponosna kad čuješ o čemu se radi pisalo je u pismu.

Teodora i njena majka Goca bile su nestrpljive da čuju šta je u pitanju.

Tvoja pesma Kristijan Grej” ovog trenutka ima na Jutjubu 23,5 miliona pregleda saopštio je Lepi Mića, a Teodora je počela da vrišti i skače od sreće, kao i svi ostali zadrugari.

Pesma je zatim puštena pred svima, a Teodora je zajedno sa majkom briznula u plač. I dok je Goca sve vreme pevala kroz suze, Teodora je tek kasnije došla sebi, a potom počela da peva i đuska.

Kasnije se zahvalila produkciji, Anđelo ju je izgrlio i rekao da je sve zaslužila, a zadrugari su prišli da joj čestitaju na uspehu i delili silne komplimente za spot.

Ja već petnaest puta sanjam kako imam telefon u ruci i želim da kliknem samo da vidim koliko ima pregleda. Neverovatno! bila je van sebe Teodora, a detalje potražite u nastavku, u videu.
Povezane vesti