Ovom mladiću neće biti dobro kad se probudi, ali bukvalno: Posle lude noći i teškog pijanstva u Kavosu zaspao je na najčudnijem mestu (VIDEO)

14.8.2018 13:15:42
Broj pregleda: 88
Podeli Tvituj Podeli na G+
> > >

U ludom provodu na letovanju neretke su situacije da se pomalo pretera sa alkoholom. Ali, jedan dečko, može se reći - "prešao je igricu", završivši na krovu u Kavosu, u Grčkoj.

"Razglednica" je zahvaljujući društvenim mrežama stigla kući pre mladića, jer su ga iz jedne od okolnih kuća snimili, umirući od smeha.

Dečko, gde si ti pošao? Rus se na plaži nabacivao zgodnim Srpkinjama, a kada mu je naišla supruga, video je sve zvezde (VIDEO)

Kada "dođe k sebi"  i smisli kako da objasni ocu i majci opasan kraj pijanstva, imaće materijala za prepričavanje prijateljima.

Sigurno je samo da je pored lude sreće da se ne povredi zauzeo najneudobniji mogući položaj, te se neko vreme očekuju problemi sa kičmom. Ako se uskoro autobusom vraća kući - jao li ga njemu.

Zbog oporavljanja od mamurluka dan na plaži nije u celosti propao, jer će sa prvim zracima sunca u gaćama, ako se ne uspava, malo i pocrneti. A ima i naočare za sunce.

Na društvenim mrežama malo ko je osudio opasan podvig, već su mnogi označili prijatelje u komenarišući da im je duhovito ili prepoznajući sebe u sličnoj situciji.

VIDEO Veliki petak se pretvorio u paradu pijanstva:

(Telegraf.rs/M. Ro.)

>

Omiljeno srpsko letovalište na Sitoniji krije bolnu i dugu istoriju: Niko ne zna šta se dešavalo u kućama koje su sada turistička atrakcija

  Putovanja | 0 shares

Srbi hrle u Grčku da vide Bogorodičino čudo: Ulaze u crkvu punu otrovnih zmija, maze ih i mole se sa njima (FOTO) (VIDEO)

  Svet | 461 shares

Ataturk je pre 95 godina modernizovao Tursku, a danas je ona sve dalje od Zapada: Kaldrmisan put od reformi do sankcija i pada lire (FOTO)

  Svet | 11 shares
>

Kako rat izgleda iz ptičje perspektive: Paljba slavnog bojnog broda uslikana sa nebeskih visina

  Zabavnik | 0 shares

Sva hrana iz ovog kontejnera u supermarketu je besplatna: Ako su je neki bacili, drugi će je sigurno pojesti (VIDEO)

  Svaštara | 0 shares

Otišao je kod frizera i rekao "hoću nešto drugačije", a izašao napolje sa penisom na glavi (VIDEO)

  Svaštara | 2 shares
>Povezane vesti