Počeću da se ku*vam kao Karleuša i Dara! Goga Sekulić nikad žešće o koleginacama, spomenula i Bubamarin koncert u Areni (FOTO)

13.3.2018 15:15:40
Broj pregleda: 6
Podeli Tvituj Podeli na G+
>

Pevačica Goga Sekulić priznaje da je poprilično razočarana današnjom situacijom na estradi i ističe da je spremna da menja pristup kako ne bi kaskala za kolegama koje su uspešne u poslu.

Karleuša otvoreno o gostovanju na Darinom koncertu, šta joj je Popović rekao o pljački i kakvog je ukusa "Karleušin pupak" (VIDEO)

Goga je prokomentarisala istorijsko pomirenje između Jelene Karleuše i Dare Bubamare, koje su se godinama prepucavale putem medija, rekavši da će početi da se "ku*va" poput njih, ne bi li i ona bila u žiži javnosti.

- Ja mislim da i Dara i Karleuša gledaju samo šou-biznis i ja im se divim kada to tako mogu. Sad bi neko rekao, a što ne mogu kad smo na estradi? Ja opet gledam, kad si sa nekim okej, kad nisi, nisi. Ali, boga mi, kada je u pitanju posao, vidim da više niko nema obraza, ni televizije, ni izdavačke kuće, pljuju se svi, zabranjuju se na televizijama, pa se vraćaju. Meni je to jedna velika ciganmala, sve. I onda kažem sebi - baviš se time, neću biti kao oni skroz, ali ću da počnem i ja da se ku*vam. Na estradi. Ne sa momcima, već sa saradnicima, izdavačima i kolegama, jer sam to naučila od njih - rekla je Sekulićeva.

- Danas, Dara gleda biznis, Karleuša gleda biznis. Još ako će da se pojavi na njenom koncertu - super za obe - objansila je Goga.

Na pitanje da li misli da će se Jelena zaista pojaviti na Darinom koncertu, Goga je iskreno rekla:

- Sto posto! Mislim, tako mi liči. Neću da širim dezinformacije.

Doći će, ali drugi put: Evo šta je Saša Matić rekao o tome zašto se Ceca i Jelena nisu pojavile na njegovim koncertima u Areni

Koji je razlog zbog kog Jelena i Goga ne pričaju već godinama saznajte OVDE.

VIDEO: Karleuša o Dari, gostovanju na koncertu i ukusu "Karleušinog pupka"

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata
Povezane vesti