Pomirili su se posle 10 godina na sahrani Sinana Sakića, a evo šta Dragana sada kaže o njenom odnosu sa Miletom Kitićem

12.6.2018 15:15:40
Broj pregleda: 103
Podeli Tvituj Podeli na G+
> >

Prerani odlazak Sinana Sakića okupio je ponovo na jednom mestu preostale članove legendarnog "Južnog vetra", koji su se dostojanstveno i emotivno oprostili od svog kolege.

Tom prilikom, kako smo tog dana i objavili, Dragana Mirković i Mile Kitić ponovo su uspostavili komunikaciju nakon decenije ćutnje.

Zvezde čuvene "fantastične petorke" su nakon sahrane upriličili i druženje na kome su evocirali uspomene na dane koje su proveli
zajedno pa su i objavili nekoliko fotografija nakon kojih je svima postalo jasno da su sve razmirice daleko iza njih.

- Na žalost, povod našeg viđanja je bio mnogo tužan, a što se Mileta i mene tiče, sigurna sam da bi uspostavili komunikaciju i mnogo ranije da smo imali prilike da se sretnemo. Sve nas iz "Južnog vetra" vezuje mnogo lepih uspomena, veliko i iskreno prijateljstvo, a to je mnogo jače od svega što se desilo u međuvremenu, što smo i pokazali - kaže ovim povodom Dragana.

(Telegraf.rs)

>

Anketa o kojoj bruji internet: Hrvatima pročitali stihove hitova Tompsona i Sinana Sakića, a iznenadićete se kako su ih prokomentarisali (VIDEO)

  Vesti | 375 shares

Ovo je sin Sinana Sakića sa kojim pevač dugo nije razgovarao (FOTO)

  Vesti | 161 shares

Đus nakon sahrane Sinana Sakića potresnom izjavom rasplakao sve u Parovima (FOTO)

  Vesti | 209 shares
>

Sofija na štiklama, u dresu Srbije, prekrstila se za sreću Orlova u Rusiji: Najlepša devojka srpskog fudbalera pimplovala u studiju, stiže da bodri Ljajića protiv Brazila

  Vesti | 64 shares

Sloba otišao kod Lune, rekao joj da njen osmeh leči, pa otkrio zbog čega izbegava pomirenje u Zadruzi! (VIDEO)

  Zadruga | 21 shares

Kija i Sloba nakon Zadrugovizije ćaskali duže od 2 sata, a onda joj je on zapevao stihove svoje nove pesme koji kao da su pisani za nju! (VIDEO)

  Zadruga | 42 shares
>Povezane vesti