Poznata su nova imena 11. Weekend Media Festivala

14.6.2018 8:16:15
Broj pregleda: 57
Podeli Tvituj Podeli na G+

Preživeti u diviljini u kojoj ne opstaje nijedno živo biće i pritom prepešačiti gotovo 1200 kilometara u 48 dana, vukući sanke teške više od 100 kilograma, uspelo je samo jednom Hrvatu Davoru Rostuharu. Kako je uspeo da ostvari svoj najveći san, prvu hrvatsku samostalnu ekspediciju na Južni pol, najveći avanturista na ovim prostorima ispričaće na 11. Weekend Media Festivalu ovoga septembra u Rovinju.

Davor Rostuhar

Zašto se trenutno nalazimo u postknjiževnom dobu u kojem je čitanje postalo retkost kao u Srednjem veku, na 11. Weekendu otkriće Dejan Verčič, profesor i šef odeljenja za komunikologiju na Univerzitetu u Ljubljani. Verčič će govoriti o vraćanju fokusa s reči na slike, koji oblikuju današnju komunikaciju. Komunikacijski trendovi mu nisu strani, s njima se redovno susreće još od 1994. godine od kada organizuje BledCom, godišnji međunarodni simpozijum za istraživanje odnosa s javnošću..

Dejan Verčić

Dejan Verčič je slovenski istraživač i teoretičar strateškog komuniciranja doktorirao je na London School of Economics and Political Science (LSE) i do sada je napisao preko 10 knjiga i 300 naučnih članaka. Partner i direktor u kompaniji Stratkom nagrađen je 2001. u Velikoj Britaniji medaljom Alan Campbell-Johnson za izvanredan doprinos u međunarodnim odnosima s javnošću i 2016. u New Yorku najvišom nagradom Američkog instituta za odnose s javnošću za praktičnu upotrebljivost naučnog istraživanja Pathfider Award.

Iz Mađarske dolazi osnivač SpringTab.com-a i sportista s University of Southern California Péter Szántó kako bi održao govor o čarobnoj formuli koja će pomoći učesnicima da uspešno prodaju svoj pitch. Na njegovoj korisnoj radionici učesnici će moći prezentovati vlastite pitcheve Péteru, a on će, za manje od 10 minuta stvoriti čarobnu rečenicu za svakoga od njih.

Péter Szántó

Szántó, ujedno i poznati vloger koji se bavi produktivnošću, nalazi se u top 30 ispod 30 godina u mađarskom izdanju Forbesa, a u svojoj karijeri sarađivao je s Time Warnerom, L&Oréalom, OTP-om, Fashion Streetom i TripTrottingom. Govornik iz Mađarske deliće savete kako najbolje lansirati svoj lični brend. Uživajući u stvarima koje ga zanimaju uspio je da izgraditi ime u svetu digitalnog poslovanja.

Najveći regionalni komunikacijski festival ove godine se održava od 20. do 23. septembra, kao i uvek u bivšoj fabrici duvana u Rovinju, a partneri su Francuska i Nemačka. Svi marketari svoje radove mogu prijaviti na sedmi po redu BalCannes, a najbolje digitalne radove u regionu ponovno će predstaviti najvažnija digitalna nagrada SoMo Borac.
Povezane vesti