Pre nego što rešite da ostavite negativnu ocenu nekom restoranu, PROČITAJTE OVO (FOTO)

12.5.2018 17:48:12
Broj pregleda: 146
Podeli Tvituj Podeli na G+

Korisnica Trip Advisora ostavila je lošu recenziju jednom restoranu, a vlasnikov odgovor ju je prilično ocrnio. Žena koja se na Trip Advisoru potpisala kao Helen E. posetila je restoran Hispi u Mančesteru i nakon toga je ostavila prigovor na račun usluge koja ih je tamo dočekala.

Njeno je društvo je naručilo flašu šampanjca po ceni od 120.000 dinara i flašu crvenog vina od 16.000 dinara, ali im je zasmetalo što su u restoranu imali samo razvodnjenu limunadu.

Budući da jedan od njenih prijatelja sa vinom voli da meša jaču limunadu, zatražili su od osoblja da odu do prodavnice i da mu donesu limunadu po njihovom ukusu, a osoblje je to odbilo.

-Nisu nam ispunili želju, iako se prodavnica nalazi u blizini, pa su zbog bočice limunade od 150 dinara ostali bez mušterija. Valjda im ne treba naš novac, napisala je ona između ostalog.

Vlasniku restorana, Geriju Ašeru, nije se dopalo njeno razmaženo ponašanje pa joj je odgovorio objavom na Tviteru.

-Vrlo bismo rado otišli po limunadu za užasno piće tvog prijatelja, ali jednostavno nam se ti nisi svidela, napisao je on.

Ubrzo zatim je napisao još jednu objavu kako bi naglasio svoje stavove.

-Često se dodatno potrudimo ako naši gosti imaju posebne zahteve, to je deo naše gostoljubivosti. Jedino to nećemo da uradimo ako si nepristojna kučka, napisao je on.
Povezane vesti