Prebijanje u Beloj Crkvi: Tukli iako su na uslovnim kaznama

10.6.2018 8:16:31
Broj pregleda: 118
Podeli Tvituj Podeli na G+

Novi detalji prebijanja Snežane Palić na svadbi u belocrkvanskom restoranu Park”. Pre dve godine povredili devetoro mladića i devojaka, takođe u ovom mestu

VLADIMIR J. i Dalibor V., koji su pre nekoliko dana na svadbi u restoranu Park” u Beloj Crkvi nasrnuli na Snežanu Palić (59) i naneli joj povrede, pre dve godine pretukli su i devetoro mladića i devojaka, takođe u ovom mestu, nezvanično saznaju Novosti”. Njima zbog ovoga nisu izrečene zatvorske već uslovne kazne, koje su još na snazi. Inače, ova dvojica su, prema tvrdnjama meštana, odranije poznata po čestim ekscesima i bahatosti, a zbog nasilnog ponašanja protiv njih je podneto više krivičnih prijava.

Prema nezvaničnim informacijam, policija je saslušala i učesnike i svedoke brutalnog prebijanja u restoranu Park” i o tome je obavešteno nadležno tužilaštvo u Vršcu.

PROČITAJTE JOŠ: Mladoženjinu tetku pretukli svatovi!

Tužilac je naložio još saslušanja, ali i da se protiv nekoliko osoba podnesu krivične prijave rekao nam je izvor blizak istrazi.

Snežanu Palić, kako je ona ispričala, napali su na svadbi njenog bratanca, a svemu je prethodio sukob ove dvojice sa njenim sinom Sinišom Stojšićem, na koga su nasrnuli u toaletu. Kad je čula šta se dogodilo, Snežana je prišla Vladimiru i upitala ga o čemu je reč, da bi on bez ikakvog povoda počeo da je udara. U pomoć” mu je ubrzo priskočio Dalibor. Nesrećna žena tvrdi da su je šutirali još neki ljudi, a da ju je spasao mladoženja, koji ju je izvukao iz gužve.

Snežanu su brzo prevezli u tamošnji dom zdravlja, u koji su nedugo zatim stigli i Vladimir i njegova devojka. Snežana je ispričala da su je prvo verbalno napali, da bi je zatim devojka šutnula u glavu. Zbog povreda koje je zadobila, nesrećna žena je prebačena u bolnicu u Vršcu, gde su je sačekali policajci, kojima je javljeno šta se dogodilo, kako bi se sprečili dalji ekscesi.

PROČITAJTE JOŠ: Kamion udario u “Lastin” autobus, petoro povređeno (FOTO)

Posle prvobitnog pregleda u prijemnoj hirurškoj ambulanti, sumnjalo se na frakturu vilice i sinusne kosti, ali je nakon dva snimanja utvrđeno da se radi samo” o naprsnućima. Posle obavljenog pregleda i snimanja, Snežana je puštena, a tamošnji lekari uputili su je na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju u Beogradu, gde se juče javila. U ovoj ustavnovi, kako nam je rečeno, Snežani će biti urađen skener glave, da bi se utvrdilo da li je zadobila potres mozga, pošto se žalila na nesnosne bolove.
Povezane vesti