PRVE FOTOGRAFIJE ZORANA MARJANOVIĆA Muž ubijene pevačice izašao iz zatvora

12.7.2018 20:16:02
Broj pregleda: 119
Podeli Tvituj Podeli na G+

Zoran Marjanović upravo je izašao iz Centralnog zatvora u Beogradu.

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine.

Marjanović je izašao je izašao iz Centralnog zatvora nešto pre 17 sati.

Obučen u crno, odmah je ušao u automobil svog advokata koji ga je sačekao na izlaznoj kapiji CZ.

Vidno mršaviji, odbio je da daje izjave medijima i uputio se ka Borči.

Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je privor bio produžen 25. juna, rekla je za Tanjug portparol suda Mirjana Piljić.

Marjanović je u pritvoru bio od 15. seprembra prošle godine.

Ovakva odluka je očekivana i pravedna imajući u vidu stanje u spisima i ukazuje na to da pravosuđe nije toliko podložno pritisku javnosti. Očekujem da postupak protiv Zorana uskoro bude obustavljen, već u fazi ispitivanja Vanpretresnog veća kaze za Blic” Nikola Dumnić, Zoranov branilac.

Odluka o ukidanju pritvora doneta je nakon što je pre samo nekoliko dana Više tužilaštvo u Beogradu podiglo novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, kojom se tereti da je ubio suprugu Jelenu Krsmanović. Marjanović je prema novoj optužnici ponovo optužen za teško ubistvo koje se dogodilo 2. aprila 2016. godine, a optužnica je dopunjena i svedočenjem Zoranove i Jelenine ćerke Jane.

Marjanovićev advokat

I novom optužnicom, koja još nije potvrđena, Marjanović se tereti za isto krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Marjanović je u pritvoru bio od 15. septembra 2017. godine zbog uznemirenja javnosti, a pritvor mu je nedavno bio protužen za još 30 dana.

Negirao da je ubio suprugu

Nakon hapšenja, Marjanović je saslušan u tužilaštvu, gde je negirao da je ubio suprugu i ponovio da je primetio da je nestala dok se on sa detetom igrao na nasipu u Borči.
Povezane vesti