Putin danas puni 66 godina: Evo kako će ruski lideri proslaviti svoj najradosniji dan

7.10.2018 7:15:39
Broj pregleda: 74
Podeli Tvituj Podeli na G+

>

Ruski predsednik Vladimir Putin proslaviće danas svoj 66 rođendan. Njegov portparol Dmitrij Peskov je juče otkrio kako će ruski lider proslaviti svoj rođendan.

> >

- Predsednik će dan provesti sa svojim najbližima, sa rođacima i prijateljima - rekao je Peskov.

Kad vidite koju je rasu psa dobio Putin za rođendan, shvatićete da boljeg vlasnika nije mogao da ima (FOTO) (VIDEO)

Putin često slavi svoje rođendane u krugu porodice. Na primer, kada je 2016. godine slavio rođendan, veći deo dana je proveo u društvu rodbine i prijatelja.

Ruski lider je sredinom ove godine, prilikom posete Kini, istakao da je kineski predsednik Si Đinping jedina osoba sa kojom je proveo jedan svoj rođendan. Napomenuo je da mu se to nije dogodilo ni sa jednim drugim stranim kolegom, pa zbog toga on i kineski lideri imaju poseban odnos.

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je juče da je avionom krenuo u Rusiju da proslavi rođendan ruskog predsednika Vladimira Putina.

- Letim avionom na rođendan mog prijatelja Vladimira Putina. Koristim mogućnost da razgovaramo o najvažnijim međunarodnim problemima - napisao je Berluskoni.

Ove nedelje italijanski mediji su objavili da Berluskoni namerava da poseti Putina na rođendan po cenu da propusti program svoje partije "Napred, Italijo" koji se održava u Milanu ovog vikenda.

Prošle godine Berluskoni je takođe prisustvovao obeležavanju rođendana ruskog lidera u Sočiju i poklonio mu ogroman pokrivač na kojem je prikazano rukovanje dvojice političara sa znamenitostima Rusije i Italije u pozadini.

VIDEO: Putin uživao u demonstraciji vojne sile na vežbi "Vostok 2018"

(Telegraf.rs/Sputniknews.com/Tanjug)

>

Bivši nemački kancelar Šreder oženio se po peti put: Mlada je mlađa od njega 27 godina, a evo ko mu je sve "igrao" na svadbi

  Svet | 1 shares

Referendum odluke: Rumuni žele da zabrane istopolne brakove, a evo koja prava LGBT osobe imaju u ostatku Evrope i sveta (FOTO) (VIDEO)

  Svet | 3 shares

Valerija (12) i njen dečko ubili su i pojeli mladića: Kanibalima se nije svidelo meso jer je bilo "preslatko", a majka Nadežda ima jednu pretpostavku (FOTO)

  Svet | 4 shares
>

Kit izleteo iz vode i pozdravio ljude na brodiću (VIDEO)

  Svaštara | 0 shares

Čuvena skica prodata je za pravo bogatstvo, a u sledećem trenutku je završila u komadićima: Svi su uvereni da je umetnik uništio svoje delo (FOTO) (VIDEO)

  Svaštara | 1 shares

Muška noga na njega ne sme da kroči: Ovaj raj usred mora je stvoren samo za žene (FOTO)

  Svaštara | 3 shares
>Povezane vesti