RTS doneo odluku ko će umesto Žike voditi "Šarenicu"? (VIDEO)

19.2.2018 13:45:43
Broj pregleda: 89
Podeli Tvituj Podeli na G+

>

Iako Žika Nikolić još nije potvrdio da, kao što se spekuliše, prelazi na "Pink", RTS je navodno već izabrao njegovoh naslednika a to će biti Milan Popović, voditelj emisije "60 najlepših narodnih pesama".

> >

Žika Šarenica otkrio gde nastavlja karijeru i šta će biti sa njegovom čuvenom emisijom (ANKETA)

Da podsetimo, Nikolić je nedavno za Telegraf izjavio da nije još doneo odluku gde će nastaviti karijeru, kao i da ima tri dobre ponude sa Pinka, RTS-a i TV "Happy".

Sa druge strane, uveliko se priča da je RTS već pronašao Žikinog naslednika.

- Žika je ostavio lični pečat emisijom "Šarenica" ali rukovodstvo televizije želi da zadrži taj format koji je svakog vikenda privlačio milione gledalaca. S obzirom da je Popović vodio različite emisije i pokazao da odlično poznaje narodnu kulturu, nadležni sa RTS-a smatraju da bi on bio najbolji izbor - izjavio je izvor koji je dobro upućen u celu priču.

Žika Nikolić kaže da je zadovoljan izborom novog voditelja.

- Nisam znao da mi je on naslednik, ali super. Zaista mislim sve najlepše o njemu. Glupo je da Milan radi "Žikinu šarenicu". Mogu da mu preporučim jedan lep naziv za emisiju, a to je "Moj Milane, jabuko sa grane" - poručio je Žika.

Popović kaže da je i on čuo ove priče.

- Svi nagađaju i pretpostavljaju da ću ja biti voditelj, jer je logično da budem, pošto poznajem celu Srbiju. Imam, međutim, mnogo posla. Koliko sam upućen, to se uopšte ne zna. Žika i ja smo super, i vidim da je ovo vrlo zanimljivo, pa je cirkus oko toga - izjavio je Milan Popović koji je veliku pažnju privukao serijalom "Gost".

Olivera Kovačević, urednica zabavnog programa RTS-a, nije ni potvrdila ni demantovala ove spekulacije.

- Milan Popović vodi emisiju "60 najlepših narodnih pesama" i još nismo doneli odluku. To je sve što mogu da kažem.

Video: Žika Šarenica o muzici i svojoj popularnosti:

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

>

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata
Povezane vesti