Simonida Milojković, autorka bestselera: Grabljivica, Ljubav u doba

26.10.2018 14:17:10
Broj pregleda: 140
Podeli Tvituj Podeli na G+

Simonida Milojković, autorka bestselera: Grabljivica”, Ljubav u doba kokaina” i Žena” potpisivaće na Sajmu knjiga svoj novi roman Dijagnoza: Ljubav” u petak od 16 do 17 sati na štandu Lagune” u Hali 1.

Kad na premijeri pozorišne predstave upozna Jelenu, zavodljivu glumicu, Petar, oženjeni i zgodni beogradski psihijatar, odlučuje da je zavede i istraži da li je zaljubljenost vrsta psihoze.

Tako se Jelenin život pretvara u psihološki eksperiment, a ona se ludo zaljubljuje verujući da je pronašla čoveka svog života. Jelenin dnevnik postaje hronika njihove ljubavi, a Petrova beležnica hladna analiza jednog istraživanja. Međutim, ko od njih dvoje ispisuje verodostojnu priču? Da li je Jelena zaista pronašla savršenog muškarca, a Petar savršeno zamorče? Ko je zanesen ljubavlju, a ko manipulacijom, ko je u čijoj priči osvetnik, a ko žrtva sopstvene strasti?

Dijagnoza-Ljubav

Ukrštajući burne događaje iz jedne nesvakidašnje veze sa njihovim interpretacijama u dnevničkim zapisima, Simonida gradi svoj psihološki najsloženiji roman, a čitaoce do poslednjih stranica ostavlja u neizvesnosti o tome u kakvom će odnosu biti vrhunac jedne strastvene ljubavi i ishod jednog okrutnog eksperimenta.
Povezane vesti