Sin policajca obljubio dečaka?

8.11.2018 19:15:59
Broj pregleda: 99
Podeli Tvituj Podeli na G+

Trinaestogodišnjak iz okoline Kladova, u razgovoru sa psihologom, priznao da je žrtva silovanja. N. S. (19) je slao poruke gde treba da se nađu. I majka primetila da se nešto čudno dešava

PONOVNO silovanje trinaestogodišnjeg dečaka iz okoline Kladova, otkrila je psiholog Centra za socijalni rad, prilikom jednog razgovora sa njim. Ipak, nije bilo dovoljno dokaza da se osumnjičeni uhapsi, sve dok majka dečaka nije primetila da se nešto čudno dešava”. Nakon toga je obaveštena policija, koja je privela dečakovog komšiju N. S. (19), čiji je otac, navodno, radnik MUP Srbije!

PROČITAJTE JOŠ: ISPOVEST DEČAKA IZ KLADOVA: Silovao me je gde je stigao

Nakon što se vratio sa lečenja iz Beograda, gde se oporavljao od traume izazvane obljubom za koju se sumnjiči D. S. (34), dečakovu porodicu svakodnevno su obilazili radnici kladovskog CZR priča nam izvor iz istrage. Psiholog te ustanove je u više navrata razgovarao sa maloletnikom, a jednom prilikom je on spomenuo kako ga nije samo D. S. napastvovao.

PROČITAJTE JOŠ: UŽAS KOD KLADOVA: Dečak silovan, lečen, pa ga ponovo silovao komšija!

Psiholog kladovskog CZR je uspeo da od dečaka čuje sve detelje obljube, a on je kao počinioca tada naveo N. S.

D. S. je dečaku pretio da će ga ubiti i pobiti mu porodicu, ali mališana je tokom godine, u više navrata, na odnos prisiljavao i N. S. nastavlja naš sagovornik. On je kazao i da ga N. S. nije zlostavljao.

Inače, N. S. i D. S. nisu u srodstvu, a istraga treba da pokaže kako je došlo do obljube.

Dečaku je N. S. slao SMS poruke gde treba da se nađu, a obično bi maloletnik odlazio u kamenu kuću na obali Dunava nastavlja naš izvor. On je ispričao i da ga je N. S. napastvovao i na drugim mestima, kao i da se to desilo nekoliko puta tokom 2018. godine, kada ga je, u više navrata, silovao i na oralno zadovoljavanje prisiljavao i D. S.

S celim slučajem je bila upoznata i majka dečaka, kojoj je sve postalo sumnjivo kada je u subotu njen sin iznenada, nakon što je dobio SMS poruku, napustio kuću. Kada se vratio, majka ga je pritisla”, i sin joj je ispričao da ga je u kući na obali Dunava obljubio N. S.

Majka je odmah pozvala CZR, a kada im je dečak ispričao šta se dogodilo oni su pozvali policiju. Organi reda su u ponedeljak lišili slobode N. S., koji je tokom saslušanja priznao krivicu i zatražio nagodbu sa Tužilaštvom, u zamenu za blažu kaznu. Njemu se na teret stavlja produženo krivično delo obljube nad detetom, za šta je predviđena kazna od 5 do 12 godina robije.

Ljubiša Stojković, direktor kladovskog CZR, uz obrazloženje da je u pitanju osetljiv postupak, nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje naše informacije.

Zaposleni u CZR su svakodnevno bili u neposrednom kontaktu sa dečakom i njegovom porodicom, pokušavajući da im na svaki način pomognu navodi Stojković. Mi, pre svega, moramo da zaštitimo maloletnika, zbog čega nisam u mogućnosti da javnosti pružim više podataka.

U selu u kom živi N. S. kao da se navukla gvozdena zavesa tišine. Retko ko je želeo da priča o njemu.

Nikada nije bio problematično dete ispričao nam je jedan od meštana tog sela. Njegovog oca, koji radi u MUP Srbije, poznaju svi u selu. Reč je o vrednom i poštenom domaćinu. Jednostavno, ne verujem da bi N. S. ikada mogao da učini to za šta ga optužuju.
Povezane vesti