SIŠAO DA PREPARKIRA AUTO, PA SE UDAVIO U GARAŽI Muškarac iz Požarevca poginuo u nevremenu

14.6.2018 9:48:09
Broj pregleda: 51
Podeli Tvituj Podeli na G+

Muškarac Ž. M. (67) iz Požarevca, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži svoje zgrade u Jug-Bogdanovoj ulici, tokom nevremena koje je juče popodne zahvatilo ceo Braničevski okrug.

Vatrogasci su noćas našli njegovo telo, potvrđeno je u požžarevačkoj vatrogasnoj služžbi.

Podzemne garaže u kojima je ovaj Požarevljanin stradao nalaze se u novoj stambenoj zgradi, koja se nalazi preko puta direkcije JKP “Vodovod i kanalizacija” i koja je useljena pre godinu dana.

Iako ulaz u podzemni deo ima kosinu ka ulici, voda se u njega nije slila sa ulice, već se stvorila od jakih pljuskova, pošto je ulaz nezaštićen, prenose Novosti”.

Kako su rekli stanari ove zgrade, ona je podignuta na placu koji je Ž.M. ustupio investitoru i u kojoj je živeo u prizemlju.

Kako smo čuli, on je sišao dole da preparkira auto da ga ne poplavi voda, pa je dole i stradao. Pričalo se da je sišao liftom, pa nije mogao da se vrati, jer je nestala struja, ali vatrogasci kažu da je lift prazan – pričaju komšije.

Kako prenose mediji, kada j Ž. M. sišao u garažu anivo vode u podrumu već je bio oko dva metra.

Navodno je u trenutku kada se lift spustio doššlo do prekida električne energije, a vrata se, prema nezvaničnim saznanjima, nisu otvorila.
Povezane vesti