SKANDAL U ČEŠKOJ Žena vikala na Zemana da je Putinova prostitutka (VIDEO)

12.1.2018 17:48:47
Broj pregleda: 17
Podeli Tvituj Podeli na G+

Kraljevsko venčanje u Velikoj Britaniji trebalo bi da bude velika ekonomska injekcija za državu, ukoliko se trendovi koji su pratili venčanje Kejt Midlton i princa Vilijama održe i tokom proslave Megan Markl i princa Harija.

Još četiri meseca ostalo je do venčanja Megan Markl i princa Harija, ali se efekat Megan” oseća u punoj snazi. Kao i Kejt Midleton pre nje, očekuje se da će ulazak Megan u kraljevsku porodicu doneti veliki skok britanskoj ekonomiji, i to prema procenama i do 677 miliona dolara. Kako je preneo Biznis insajder, očekuje se veliki priliv novca u turizmu, od putovanja, restorana, hotela, žurki i proslava, kao i od prodaje majica, kapa, zastava i drugih suvenira.

U vreme kraljevskog venčanja 2011. godine fenomen ekonomskog skoka nazvan je efekat Kejt”, a sve što je nosila princeza ili njena deca, prosto je nestajalo sa polica u radnjama. Pomama se nastavili i mesecima kasnije.

Tokom 2015. godine efekat Kejt” doneo je više od 205 miliona dolara britanskoj ekonomiji, dok je efekat Šarlot” i Džordž” zajedno bio 239 miliona.

Ipak, od Markle se očekuje i više, dok ju je američki list Njujork tajms” nedavno opisao kao jedinstveni pokretač proizvoda”. Tridesetšestogodišnja glumica živi životom sa kojim mnogi mogu da se povežu. Na Instagram profilu koji je sada izbrisan delila je fotografije sa porodicom i prijateljima, i sa putovanja, pre nego što je nedavno stekla svetsku slavu. Uz njeno američko državljanstvo i nekoliko godina provedenih u Kanadi takođe bi moglo da poveća njenu svetsku slavu i broj fanova. Njen stil je takođe manje tradicionalan i više u trendu.

Nakon što je objavljena veridba Markl i princa Harija, objavili su fotografiju ispred palate u Londonu. Markl je na fotografiji nosila kaput koji je omiljen u Kanadi ali se nije mnogo prodavao u drugim zemljama, da bi nakon te slike prosto nestale sve zalihe širom sveta.

Pročitajte još

Tako će 2018. godina biti vrlo značajna za britansku kraljevsku porodicu, jer se očekuje da prikupe više od 2,4 milijardi za državnu kasu, kako je objavio Brend fajnans”.
Povezane vesti