SRCE JOJ JE PREPUKLO OD STRAHA Vera umrla gledajući muža kako se bori sa lopovom

13.11.2018 5:49:06
Broj pregleda: 202
Podeli Tvituj Podeli na G+

Vera Janjić (66) preminula je od infarkta na rukama svoga muža Dragana Janjića (68) nakon što je pljačkaš pokušao da joj strgne lanac sa vrata u Ulici Vojislava Ilića na Zvezdari usred bela dana. Komšije i prijatelji Vere i Dragana u šoku su zbog tragedije koja im se dogodila.

Njihova najbolja prijateljica Zorica Tomić priseća se kako su pre samo par dana proslavljali slavu i govori o ljubavi Janjića koja je trajala više od četiri decenije.

Vera i Dragan su u penziji poslednje tri godine. Fini su i druželjubivi ljudi. Nisu imali dece i bili su mnogo vezani jedno za drugo. Vera je vodila računa o svemu o kući, o ručku, o lekovima. Izborila se sa problemima sa srcem, sa šećerom, a evo kako je završila na ulici Ne znam kako će se sada Dragan izboriti sam kaže Zorica.

Kako dodaje, nakon što je saznala šta se dogodilo, otišla je u Urgentni centar, gde je Dragan prevezen zbog povreda koje mu je naneo muškarac od oko 25 godina koji je pokušao da ih opljačka.

Dragan je imao povredu glave i oka. Ispod oka je imao posekotinu koju su morali da ušiju. Nakon toga došli smo zajedno nazad u njegov stan i sedeli tokom noći dugo, brinući da se njemu nešto ne desi. Bio je veoma potresen i skočio mu je pritisak, pa smo zvali medicinsku sestru da ga pregleda, ali i njegovu rođenu sestru. Ona ga je odvezla kod sebe kući kako ne bi bio sam. Teško nam je, čovek više nigde nije siguran i slobodan dodaje prijateljica Janjića.

Komšije kažu da su Vera i Dragan uglavnom letnje mesece provodili u svom gazdinstvu na Avali. Kako dodaje, u zgradi u Bačvanskoj ulici, nedaleko od mesta gde se dogodio incident, živeli su preko 40 godina.

Podsetimo, u subotu oko 16 sati u Ulici Vojislava Ilića kod broja 36, pred očevicima usred bela dana i nekoliko otvorenih lokala, razbojnik je napao bračni par pokušavajući da ih opljačka. To je video jedan od prolaznika koji je dotrčao Draganu Janjiću i pokušao da mu pomogne da savlada pljačkaša. Jedan od prodavaca kaže i da mu je žena pre nego što je preminula kratko rekla šta se dogodilo.

Mladić od oko 25 godina prišao je i strgao lančić ženi sa vrata, a onda je reagovao njen suprug. Dok su se njih dvojica rvali, ženi je pozlilo i sela je na stepenik u blizini. Komšije koje su se tu zatekle polivale su ženu vodom, ali je ona iznenada pala i preminula. Prolaznici su pomogli čoveku da savlada pljačkaša, nakon čega ga je policija privela priča jedan od prodavaca.

Neko od prolaznika pozvao je i Hitnu pomoć i medicinari su, odmah po dolasku, počeli reanimaciju, ali im, nažalost, nije pošlo za rukom da nesrećnu ženu vrate u život. Ona je preminula na licu mesta.

I razbojnik i žrtva u Urgentnom centru

Kako se moglo čuti, žena je patila od srčanih smetnji.

Čuo sam da je ona pre godinu dana imala operaciju na srcu i ugrađena su joj tri bajpasa. Verovatno joj je od stresa puklo srce priča jedan od očevidaca.

Njen suprug i pljačkaš prevezeni su sa lakšim povredama u Urgentni centar.

U Urgentnom centru rečeno je „Blicu” da je nakon završene dijagnostike utvrđeno da nije bilo potrebe za daljim lečenjem. Stariji muškarac pušten je kući, a pljačkaša je privela policija
Povezane vesti