Šta čeka Luku zbog fizičkog napada na Natašu Bekvalac? Evo koliko košta nasilje u Srbiji

15.4.2018 20:04:40
Broj pregleda: 12
Podeli Tvituj Podeli na G+
>

Luku Lazukića (37), koji je juče priveden u policiju na saslušanje zbog napada na suprugu, pevačicu Natašu Bekvalac (37) očekuje nanogica ili samo uslovna kazna!

> >

Ti si jedno g****! Saša Vidić ogorčen posle fizičkog napada na Natašu Bekvalac (VIDEO)

Naime, Lazukić je juče kasno popodne pušten da se brani sa slobode, dok je Nataša Bekvalac sa advokatom Nemanjom Aleksićem iz Novog Sada podnela prijavu za nasilje u porodici sa povrednim listom koji je sačinjen u Urgentnom centru.

Prema novim zakonskim odredbama koje se tiču porodičnog nasilja, za lakše telesne povrede nasilniku je zaprećena kazna zatvora od 3 meseca do 3 godine, a za teške telesne povrede od dve godine do 10 godina zatvora.

Težina nasilja je najvažnija prilikom odmeravanja kazne. Za blaži oblik nasilja okrivljeni će dobiti uslovnu kaznu, ali za dugogodišnje psihičko nasilje, koje narušava duševni mir, može da dobije zatvorsku kaznu.

Luka pušten da se brani sa slobode, dobio zabranu prilaska Nataši: Evo šta je muž Bekvalčeve izjavio na saslušanju

U pojedinim slučajevima, nasilnik može da sklopi i nagodbu s tužilaštvom da prizna delo koje mu se stavlja na teret i da zauzvrat dobije nanogicu. Ukoliko nasilnik dosad nije činio krivična dela i ako su povrede konstatovane kao lakše, i ako je to učinio samo jednom, sudija može da izrekne i uslovnu kaznu.

U toku jučerašnjeg dana, pevačica Nataša Bekvalac nije izlazila iz svog stana na Dedinju, a društvo su joj pravili roditelji i sestra. Lazukić je prespavao kod svojih roditelja u Novom Beogradu.

Pogledajte kako je izgledala Nataša Bekvalac na prijemu u bolnicu:

(Telegraf.rs)

>

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata
Povezane vesti