Šta da radite ako vam zatreba lekar na odmoru u stranoj zemlji?

13.6.2018 11:16:06
Broj pregleda: 42
Podeli Tvituj Podeli na G+

Novitet na tržištu osiguranja: besplatni poziv za hitne medicinske pomoći, plus osiguranje domaćinstva na poklon.

Godišnji odmor brižljivo planirate i željno iščekujete mesecima i vrlo je važno da sa sobom, osim lepog raspoloženja i letnjih rekvizita, ponesete i osiguranje za slučaj nepredviđenih okolnosti. Generali Osiguranje Srbija uvelo je novinu na domaćem tržištu osiguranja – beslatan poziv i čet iz inostranstva u slučaju potrebe za hitnom medicinskom pomoći.

Ako putujete u inostranstvo, znate da cena poziva iz rominga ponekad mogu biti mnogo veće od troška medicinske intervencije. Zato, uz polisu Generali Osiguranja, dobijate i mogućnost da besplatno kontaktirate sa dežurnim centrom asistentske kompanije putem mobilne aplikacije Generali Srbija, dostupne u onlajn prodavnicama Google Play i App Store. Za dobijanje medicinske pomoći na raspolaganju su dve opcije: čet i poziv. Za besplatnu komunikaciju potrebna je samo konekcija na WiFi.

Nama je klijent u centru poslovanja i uvek se trudimo da razvijamo svoje usluge i klijentima pružimo još bolji servis. Besplatno pozivanjei čet tokom boravka u inostranstvu umnogome će pomoći našim klijentima ako se nađu u nemiloj situaciji dok su van zemlje. Pored ove nove funkcionlanosti, našim klijentima je, sad već tradicionalno, tokom leta uz putno osiguranje na raspolaganju i besplatno osiguranje domaćinstva dok borave u inostranstvu kaže Vladimir Milosavljević, direktor Direkcije za stanovništvo.

Generali Osiguranje Srbija ima vodeću ulogu na tržištu osiguranja kada su u pitanju inovacije u sferi digitalizacije. Cilj kompanije je da uvođenjem novih tehnologija poveća zadovoljstvo svojih klijenata.

Sada vam preostaje još samo da spakujete osmeh i odmor može da počne.
Povezane vesti