Svojim klijentima bukvalno SEČE UŠI I DERE KOŽU, a uhapšen je kada je jednoj ženi ŽIGOSAO

16.6.2018 13:15:56
Broj pregleda: 1470
Podeli Tvituj Podeli na G+

Holi (22) iz Melburna platila je Brendanu Raselu 2.000 dolara da joj zašilji uši, čoveku koji se bavi takozvanim modifikovanjem tela.

Međutim, devojka nije bila zadovoljna krajnjim rezultatom i za Dejli mejl” je ispričala da ju je ostavio sa neravnomernim ušima.

Jedno je zašiljeno baš kako sam želela, kao uvo vilenjaka, ali drugo je okruglo sa šiljastim vrhom, ne onako kako sam zamišljala rekla je Holi.

Odlučila je da izađe u javnost kada je videla da je Rasel optužen za zabranjeno sakaćenje genitalija. Navodno, koristio je gvožđe za žigosanje kako bi zapalio deo” genitalija žene koja mu se obratila u njegovom studiju u Njukastlu 2016. godine.

Holi je nakon toga pregledala komentare i videla da su se mnogi žalili na njegov rad.

Imala sam prijatelja kojem je Brendan urezao znak u glavu, a čitam i dosta komentara, i niko nije rekao da je zadovoljan ispričala je Holi.

Nakon operacije šiljenja ušiju morala je mesec dana da spava na jastuku za putovanja, dok se nije oporavila. Kako kaže, sada želi da ih popravi ali je proces vrlo skup a oporavak traje dugo.

Fotografije iz Raselovog studija preplavile su internet nakon što je optužen za sakaćenje genitalija. U međuvrmenu su svi njegovi profili zatvoreni. Kako se vidi na fotografijama, u studiju za tetovaže koji je vodio radio je sve, od sečenja jezika, uklanjanja pupka do bojenja desni mastilom.

Kako piše Dejli mejl, Rasel koji je sprovodio modifikacije na telima svojih mušterija, proputovao je svet i promovisao dizajnirano unakaživanje” ožiljcima i transformacije.

Njegov poslednji studio Tranzišn tato studijo kod Erina” pretresen je ovog meseca zbog policijske istrage iz 2016. godine, kada je navodno ženi oskatio genitalije žaračem. Ranije istog dana je i uhapšen u svom domu u Terigalu.

Na svom profilu je objavljivao fotografije na kojima se vidi da je klijentima bojio beonjače i eksperimentisao sa brendiranjem. Na jednoj fotografiji Rasel među prstima drži kožu koju je odrao sa leđa svoje mušterije. Na drugima se vidi urezivanje simbola na čelo.
Povezane vesti