TELEGRAF FASHION: Invento vas poziva na prvu dečiju reviju modernih jakni koje će nakon prikazivanja biti poklonjene u humanitarne svrhe (FOTO) (VIDEO)

6.11.2018 10:15:37
Broj pregleda: 46
Podeli Tvituj Podeli na G+
> >

Poznato je da se za Invento govori: "Udobno, kvalitetno i moderno". Tako je i sa mališanima. Invetno je odabrao najbolje materijale kako bi najmlađi dočekali zimu nasmejani.

Više od dvadeset godina Invento gradi svoj uspeh na tradiciji izuzetnih jakni koje definišu modu, ne robuju trendovima i prkose testu vremena. Vođeni strašću za perfekcijom u izradi i pronalazeći senzualnost u naizgled grubim i oštrim linijama, bili su i ostali posvećeni modnim kolekcijama jakni zasnovanih na inovacijama i kvalitetnim materijalima.

Svaki komad Invento jakni je znalački osmišljen i napravljen sa jednim ciljem – da postane vaš omiljeni deo garderobe. Omiljena jakna koju "zgrabite" sa naslona stolice svaki put kada negde krenete.

Invento jakne pridaju pažnju svakom detalju, od materijala i izbora boja, do šivenja i završne obrade, kako bi se obezbedio najviši kvalitet i maksimalna udobnost i izdržljivost. Svaka nova kolekcija donosi napredak i doprinosi ostvarenju cilja da svaki kupac koji jednom kupi Invento jaknu, ostane zauvek veran ovom brendu.

Invento je ove godine kreirao i dečije jakne. Prva kolekcija dečijih jakni čine 10 modela. I dok su kreatori Inventa dizajnirali dečije jakne imali su na umu "Udobno, kvalitetno i moderno" pa i mališane očekuje jaknice poput jakni njihovih roditelja.

Celu Invento kolekciju možete pogledati na reviji, prvoj dečijoj reviji koju Invento pravi u saradnji sa modnom agencijom "Select". Revija će se održati 5.11.2018. godine u 19:00h u Belexpocentru. Posle revije Invento će pokloniti jakne u dobrotvorne svrhe i to ustanovi za decu i mlade "Sremčica". Invento je rešio da učini jedno dobro delo, ali i da da primer drugima ovim gestom.

Prvi put u našem editorijalu gost je Filip Bogićević, sin našeg prestižnog modnog fotografa Aleksandre Bogićević.

Budući da odrasta ispred objektiva Filip više voli da ide na posao nego u vrtić. Na prvoj Invento dečijoj reviji ostalim mališanima pridružiće se i Filip i prošetati u novoj Invento dečijoj kolekciji.

Pridružite se reviji i uživajte!

(Telegraf.rs/ PR)

Petar je donirao spermu da zaradi lake pare, a sada je upoznao svu svoju decu. Ima ih 24!

  Svaštara | 11 shares

Snažan video pokazuje kako zaista izgleda napad panike koji pogađa mnoge novopečene majke (VIDEO)

  Porodica | 92 shares

Jeziva nesreća u britanskoj "Noći lomače": Osmoro dece povređeno kada se srušio tobogan za naduvavanje

  Svet | 0 shares
>

Sve više majki nosi ovaj bizaran nakit: U trendu su komadi izrađeni od pupčane vrpce (FOTO)

  Moda | 0 shares

Hit ponude u Travellandu: Kapadokija od 269€, Bali od 399€, Kuba od 830€ (FOTO)

  Putovanja | 0 shares

Balerina otkriva šta tačno jede kako bi imala idealnu liniju i zašto nikada ne jede pre 11 sati ujutru

  Lepota | 1 shares
> >Povezane vesti