Težak udes na Mostu na Adi, šest povređenih

19.3.2018 0:15:51
Broj pregleda: 37
Podeli Tvituj Podeli na G+

Na Mostu na Adi iz pravca Novog Beograda u smeru ka gradu, danas kasno popodne došlo je do teške saobraćajne nesreće, u kojoj je povređeno šest muškaraca starosti od 16 do 60 godina.

sudar, most na adi, konj

Jedan od njih, 19-godišnji mladić, zadobio teške povrede glave, dok ostali nisu životno ugroženi, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura i navela da su svi povređeni hospitalizovani u Urgentom centru, nakon intervencije tri lekarske ekipe.

Do nesreće, odnosno lančanog sudara, došlo je oko 18 sati na Mostu na Adi, kada je jedno putničko vozilo udarilo u autobus koji je stajao na kolovozu, a u to vozilo udarilo je potom još jedno vozilo, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Prva lekarska ekipa prevezla je u Urgentni centar mladića starog oko 19 godina sa teškom povredom glave, koji je bio bez svesti.

U pitanju je prelom baze lobanje”, navela je Macura.

Druga ekipa prevezla je dve muške osobe od oko 20 i 60 godina starosti u svesnom stanju, dok je treća ekipa prevezla u Urgentni centar, takođe u svesnom stanju, muškarce od 16, 19 i 35 godina, rekla je portparol Hitne pomoći.
Povezane vesti