TEŽAK UDES U BEOGRADU Devojka (19) nastradala u saobraćajnoj nesreći u Bečmenu

16.5.2018 23:46:58
Broj pregleda: 36
Podeli Tvituj Podeli na G+

Devojka starosti 19 godina izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u Bečmenu.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura izjavila je Tanjugu da se nesreća dogodila u 21.00 u pravcu iz Bečmena ka Progaru, a ekipi Hitne pomoći na licu mesta je rečeno da su još dve osobe povređene u udesu i da su odvezene privatnim kolima. Jedan od dvojice muškaraca je, kako saznajemo teško povređen.

Kako je Blicu” rečeno, devojka je poginula na licu mesta. Ona je bila vozač jednog od automobila, tačnije upravljala je džipom.

Muškarac starosti oko 60 godina je teže povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 23.21 na Obrenovačkom putu kod Ade. On je prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

U 21.03 dogodila se saobraćajna nezgoda u ulici Neznanog junaka kod broja 7, u kojoj je povređena žena starosti oko 39 godina koja je prevezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć je zabeležila noćas 86 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari.

Juče u toku dana Hitna pomoć je zabeležila 131 intervenciju od kojih 50 na javnom mestu i devet saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo težih povreda.
Povezane vesti