TRAGEDIJA U JAPANU Srpska muzička zvezda u usponu preminula zbog KOBNE DOZE LEKOVA

23.1.2018 5:47:20
Broj pregleda: 50
Podeli Tvituj Podeli na G+

Valentina Fjodorov (27), umetnica rodom iz Bora, inače poznati di-džej u Aziji, preminula je u Japanu tragičnom smrću od prekomerne doze lekova koje je koristila kao redovnu terapiju.

Tragična smrt Valentine Fjodorov, muzičke zvezde u usponu u dalekom Japanu, dogodila se 28. decembra. Devojci je stalo srce od prekomerne doze lekova koje je popila, a inače ih je redovno koristila kao terapiju.

Valentina, koja je u Srbiji odrasla, završila Muzičku akademiju i živela do 2014, kada se preselila u Japan, bila je veoma popularan di-džej u Aziji. Njena popularnost bila je naročito velika u Japanu, gde je nastupala u svim velikim klubovima u kojima se sluša tehno muzika, ali i na popularnim festivalima, čak i onim najvećim i najznačajnijim, kao što su Ultra” i Fuji”.

Valentinin suprug i menadžer Aron Teruli, inače vlasnik producentske kuće za koju je ona nastupala, ispričao je za Blic” tragičnu sudbinu mlade Boranke.

Ona je bila najlepša žena koju je iko ikada video. Svi su je voleli. Volela je muziku, svirala je klavir otkad je bila mala. Muzika je bila njena strast. Volela je da pleše, a kada je postala di-džej, nije mogla da prestane sa stvaranjem muzike ispričao je Aron.

Kaže da je Valentina nastupala čak 70 puta za poslednje dve godine u raznim azijskim zemljama.

Nastupala je u Japanu, Kambodži, puštala je muzilu na Mejn stejdžu na festivalu na plaži u Goi, pred 3.000 ljudi. Imala je mnogo fanova, čak i u Indiji kaže Teruli.

Teruli, inače Njujorčanin, kaže da se sa Valentinom upoznao u Beogradu, gde je bio u poseti, pre nego što se Valentina odselila u Japan.

Sećam se da smo se venčali” posle dva dana poznavanja preko SMS-a. Pravo venčanje obavili smo u avgustu 2014. godine i od tada smo živeli u Japanu. Valentina je volela Japan, volela je život u toj zemlji. Bila je predivna, jedan od najboljih di-džejeva, što se vidi i po ogromnoj listi mesta na kojima je nastupala. Njeno vreme je tek dolazilo. Imala je viziju, ali nije izdržala sa tugom u glasu priča Aron.

Kaže da je Valentina bila potpuno posvećena umetnosti kojom se bavila.

Kada uđe u studio, izgledala je poput diktatora. Ne! Hoću ovo! Ovo je užasno! Malo je bolje! E, to hoću”, vikala je na sve kada se nađe u studiju. Znala je šta hoće i u realizaciji toga bila je veoma brza. Sve je imala u svojoj glavi! Bila je genije! Svi se drugi muče da sve srede, za to su im potrebni dani, a ona to uradi odjednom u jednom dahu fascinirano priča Aron.
Povezane vesti