TRAGEDIJA U SEGEDINU: Udavio Blanku iz ljubomore?

3.1.2018 0:16:07
Broj pregleda: 296
Podeli Tvituj Podeli na G+

Tragedija u Segedinu mladić iz Gunaroša ubio devojku iz Čantavira kod Subotice. Čenad Čeke posle zločina pokušao samoubistvo, ali je uhapšen

SAMO nekoliko sati pošto su u jednom segedinskom lokalu dočekali Novu godinu, Čenad Čeke (29) iz sela Gunaroš, kod Bačke Topole, ubio je svoju devojku Blanku Kemiveš iz Čantavira nadomak Subotice.

Do tragedije je došlo 1. januara oko podne, u stanu u Saćmazi ulici u Segedinu, u kome je par odseo tokom novogodišnjih praznika, a u kojem stanuje najbolja drugarica ubijene devojke.

Kako prenose mađarski mediji, momak i devojka su se posvađali još na ulici, i tako u svađi ušli u stan. O tome svedoče i dve kese rezanog hleba koje su ostale na klupi ispred zgrade. Prepirka se nastavila i u stanu na četvrtom spratu, da bi eskalirala fizičkim sukobom u kome je nesrećna devojka dobila tako teške povrede od kojih je na mestu ostala mrtva. Kada je video šta je uradio, momak je pokušao da izvrši samoubistvo, ali je potom ipak pozvao hitnu pomoć. Njemu su ukazali pomoć, ali devojci, nažalost, nije bilo pomoći.

Policija županije Čongrad ostala je zatečena prizorom u stanu. Cela ulica je ubrzo bila zatvorena za saobraćaj, a moglo se videti pet policijskih automobila prenosi jedan mađarski portal. Od lokalnih stanovnika saznajemo da je čovek u krvavoj odeći izašao napolje i tražio pomoć. Njemu je određen pritvor i pokrenut je krivični postupak zbog sumnje da je učinio krivično delo ubistvo.

PROČITAJTE I:Pucao sam u kuma jer je pretio da će mi ubiti dete!

U Čantaviru, selu nedaleko od Subotice, juče su bili u šoku zbog vesti koje su stigle iz Segedina. O Blanki, koja je inače živela u Subotici i pomagala majci u knjigovodstvenoj agenciji, imaju samo reči hvale, a momka nisu poznavali, jer su se zabavljali svega tri meseca.

ŽRTVA Blanka Kemiveš, Svirepo Čenad Čeke,Foto Fejsbuk”

Mnogi mladi iz ovog sela su takođe bili na dočeku Nove godine u Segedinu i u ranim jutarnjim časovima sreli društvo u kome su bili i Blanka i Čenad, ali njih dvoje nisu bili tu.

Bila je prelepa devojka, kažu da ju je ubio iz ljubomore, bukvalno zadavio golim rukama, ali niko ne može da tvrdi šta se zaista desilo kažu meštani Čantavira. Strašno nas je pogodilo kada smo čuli, prosto ne možemo da verujemo

PORODICA ZANEMELA

DEO porodice Kemiveš juče je bio u Mađarskoj kako bi rešili papirologiju prenosa tela ubijene devojke, a deo je, skrhan bolom, primao saučešća u porodičnoj kući u Srbobranskoj ulici. Niko od članova porodice nije hteo da govori o tragediji koja ih je zadesila.

Molimo vas da razumete, ovo je velika nesreća rekla nam je Blankina rođaka.
Povezane vesti