TRAGIČAN UDES U CRNOJ GORI Na licu mesta poginuo policajac, žena podlegla povredama u bolnici

11.6.2018 11:46:55
Broj pregleda: 152
Podeli Tvituj Podeli na G+

Žena čiji su inicijali M. M. /72/, koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na putu Podgorica-Bar, kod mesta Virpazar, podlegla je povredama tokomo noći u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici, saopštila je crnogorska Uprava policije. I istom udesu na licu mesta je stradao pripadnik barske policije (40), čiji su inicijali G.P.

U saobraćajnoj nesreći povređene su još dve osobe, koje su hospitalizovane u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici. Teško su povređeni muškarci C. J. (39) i N. M. (25) i nalaze se van životne opasnosti.

Iz OKC-a policije saopšteno je da se nesreća dogodila oko 19 sati, kao i da je saobraćaj obustavljen u oba smera. Zbog nesreće i obustave saobraćaja bile su stvorene kilometarske kolone, pišu Vijesti” i saobraćaj je bio u prekidu četiri sata.

U saobraćajnoj nesreći učestvovala su tri automobila.

Policija oduzela 42 vozačke

U Crnoj Gori su tokom protekla 24 časa u saobraćajnim nesrećama ukupno poginula tri lica, a teže je povređeno sedam, saopštila je crnogorska Uprava policije.

Od osam saobraćajnih nesreća tri su se dogodile u Podgorici, dve na Cetinju, a po jedna u Danilovgradu, Budvi i Kotoru.

Policija je oduzela 42 vozačke dozvole i osam pari registarskih tablica. Izdato je 445 naloga za uplatu novčanih kazni i podneseno 55 prekršajnih prijava.
Povezane vesti