U ĐURĐEVU ZAVLADAO MUK Komšije zanemele od šoka zbog ubistva kuma Goce Tržan, dečaci

10.8.2018 19:17:39
Broj pregleda: 51
Podeli Tvituj Podeli na G+

Mitar Vuković (66) ubio je juče u dvorištu svoje kuće u selu Đurđevo mladića Mara Trtića (28), inače venčanog kuma pevačice Goce Tržan, a potom izvršio samoubistvo. U selu je danas zavladao muk. Meštani kažu da su juče čuli neke pucnje, ali nisu ni pomislili da je u njihovom mirnom komšiluku došlo do užasnog zločina.

Kako pričaju meštani, nekoliko njih i deca iz komšiluka, čuli su da juče oko 13 sati nešto puca. Kako kažu, mislili su da neko baca petarde. Nisu ni pomislili da se samo nekoliko metara dalje, u dvorištu kuće Mitra Vukotića, odigrao užasan zločin.

Vukotić je, naime, mladića ubio kada je došao da mu vrati pozajmljeni novac. Šta se tačno dogodilo u tom dvorištu verovatno će zauvek ostati misterija jer drugih svedoka zločina nema.

Kako kažu komšije Vukotić je živeo na relaciji Novi Sad-Đurđevo. U selu je od stare porodične kuće napravio veliku kuću, gotovo vilu i dvorište opasao visokom ogradom. Kažu da u ovoj kući gotovo nikad nije spavao, ali da je iz Novog Sada dolazio svaki dan.

Komšije kažu da ne znaju čime se bavio. Znaju da je nekada radio u Naftagasu. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, on se poslednjih godina bavio i zelenašenjem.

Dvorište i njegova kuća danas su zapečaćeni. Nema nikoga. Komšije kažu da Vukotić nije imao ni ženu, ni dece.

Nije imao ni kučeta, ni mačeta. Samo stan u Novom Sadu i kuću ovde.

Kako dodaju, o njemu nemaju ništa loše da kažu.

Normalan komšija, javi se, pozdravi. Nemam šta da mu zamerim
Povezane vesti