Ubistvo na Novom Beogradu: Uhapšeni Kruševljani

11.6.2018 11:46:49
Broj pregleda: 55
Podeli Tvituj Podeli na G+

Srpska policija uhapsila je u Beogradu S.M. (1955) i S.Đ. (1974), obojicu iz Kruševca, zbog sumnje da su bili saučesnici u ubistvu.

hapšenje policija uhapšen lisice akcija mup

Oni su osumnjičeni da su 6. maja 2018. godine na Novom Beogradu pomogli, sada pokojnom, D.S. (1947) iz Kruševca i još jednoj za sada nepoznatoj osobi u ubistvu G.G.D. (1960).

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Direktor policije, Vladimir Rebić, izjavio je da su zahvaljujući dobrom operativnom radu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili dve osobe za koje postoje osnovi sumnje da su izvršili krivično delo pomaganje u izvršenju krivičnog dela ubistvo.

Na crnogorskog državljanina G.G.D. oko podnevaje pucano iz vatrenog oružja na Novom Beogradu, a preminuo je nekoliko sati kasnije u Zemunskoj bolnici. Svedoci su a Mondo rekli da su napadači bili na skuteru.

Takođe, prilikom pretresa stanova koje koriste osumnjičeni pronađeno je još jedno lice za koje se sumnja da je izvršilo krivično delo falsifikovanje isprave. Nakon izvršenih provera, utvrđeno je da se radi o licu za kojim postoji međunarodna poternica zbog izvršenog krivičnog dela ubistvo na području Bosne i Hercegovine”, rekao je direktor Rebić.

Izvor: MUP Srbije

Kako je naveo, sva osumnjičena lica su privedena nadležnim tužilaštvima.

M.V. (1983), koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave i za kojim je raspisana međunarodna poternica, priveden je uz krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu.
Povezane vesti