UBISTVO PEVAČICE Zoran Marjanović je već mesec dana u pritvoru, a ovo su KLJUČNI DOKAZI

14.10.2017 9:22:49
Broj pregleda: 1906
Podeli Tvituj Podeli na G+

Spisak svedoka, rezultati obdukcije, blato na pantalonama Detalji su koji su isplivali na površinu tokom proteklih mesec dana, koliko ima od hapšenja Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge Jelene Krsmanović.

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Krsmanović, nalazi se u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu od 15. septembra, kada je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu 2. aprila 2016. Nakon što je uhapšen, isplivali su detalji u vezi sa zločinom, a skoro svaki od njih baca sumnju upravo na Zorana i njegovu porodicu. Šta su dokazi?

Blato na nogama

Jedan od ključnih dokaza protiv Zorana Marjanovića u slučaju ubistva njegove supruge Jelene jesu rezultati DNK analize blata koje je pronađeno na njegovim pantalonama, a koje se podudara sa onim nađenim u pevačicinoj kosi.

Zoran je od nestanka svoje supruge konstantno tvrdio da nikada tokom višečasovne potrage za ženom nije kročio blizu mesta, a kamoli na mesto gde je ona ubijena i gde je kasnije njeno telo pronađeno.

Na fotografijama u vreme potrage za Jelenom jasno se vide blatnjave pantalone samo na Zoranu, a ne i na ostalim ljudima koji su za njom tragali na nasipu.

Blato na njima, utvrđeno kasnije, odgovara onom pronađenom na Jeleninom licu. Takođe, tog dana, ali i prethodnih, bilo je vrlo toplo te na nasipu nije bilo blata, osim pored kanala gde je Jelena pronađena.

Obdukcija

Pevačica Jelena Krsmanović ubijena je krvnički sa devet udaraca oštrim predmetom, što ukazuje na to da je ubijena iz strasti, a najverovatnije iz ljubomore.

„Blic“ je ekskluzivno imao uvid u fotografije s obdukcije na kojima se vide smrtonosne povrede ubijene pevačice Jelene Krsmanović. Užasne, snažne povrede jasno ukazuju na to da je Jelena ubijena iz strasti ubica ju je napao s leđa, udarajući je oštrim predmetom (šrafcigerom ili čekićem), najviše po sredini i desnoj strani glave. Nije se zaustavio kada je pala, već ju je udarao i dalje. Lice nesrećne žene bilo je netaknuto, dok je potiljak u potpunosti bio unakažen, s otvorenim ubodnim ranama. Kako je kazao advokat Toma Fila, na osnovu dosadašnjih podataka o ubistvu pevačice Jelene lako se može zaključiti da se radi o ubistvu iz strasti.

Čim je više udaraca na jednoj osobi, uvek je ubistvo iz strasti, i tu nema izuzetaka. Jer kada je plaćeni ubica u pitanju ili kada neko nekog ubije da bi ga opljačkao, takva osoba ne bi udarila žrtvu toliko puta i unakazila je naveo je Fila.

Svedoci

Vladimir i Miloš Marjanović, otac i brat Zorana Marjanovića, biće saslušani 16. oktobra zajedno sa Teodorom Krsmanović, sestrom ubijene pevačice Jelene, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Međutim, pored njih se pominje i nekoliko interesantnih osoba, svedoka koji bi mogli da otkriju mračne tajne porodice Marjanović. Među njima je i žena Zoranovog brata Miloša, Milica, koja se za njega i udala u vreme dok je Zoran bio u zatvoru.

Svedok blizak ocu Vladimiru

U svojstvu svedoka povodom ubistva Jelene biće saslušana i misteriozna bliska prijateljica Marjanovića. Ona je, kako smo pisali, pre ubistva pevačice provodila dosta vremena u kući Marjanovića, a veoma je bliska sa celom porodicom, a posebno sa Zoranovim ocem Vladimirom.

Pored ljudi koji su neposredno bili u kontaktu sa porodicom Marjanović, 16. oktobra će svedočiti i mlađa sestra Jelene Krsmanović, Teodora Krsmanović (19).
Povezane vesti