UBISTVO STUDENTA U ZEMUNU Ranjen pokušao da pobegne, u dvorištu ostavio KRVAVE TRAGOVE, pa

10.7.2018 0:16:02
Broj pregleda: 54
Podeli Tvituj Podeli na G+

Marko Radović (24), student iz Bosne i Hercegovine koji je sinoć ubijen u Ševinoj ulici u Zemunu, na tu adresu doselio se pre četiri godine. Prema rečima prvih komšija, u stan nije dovodio sumnjivo društvo, u njemu je živeo kao podstanar, a o Radoviću imaju samo reči hvale.

Krvavi tragovi vidljivi su na ulaznim vratima stana u kom je živeo

U zajedničkom dvorištu koje je Radović delio sa još šest domaćinstava, danas se zatiču jezive scene. Krvavi tragovi kojih ima na vratima, ispred stana, na kapiji i ispod drveta, ukazuju na to da je nesrećni mladić, nakon što je izboden, pokušao da pobegne.

Pošto je izašao iz stana u kom je živeo, Radović je uspeo da izađe iz dvorišta i pređe na drugu stranu ulice, ali je na tom mestu pao i izdahnuo, o čemu takođe svedoči velika količina krvi.

Prema prvim informacijama, ubistvu su najverovatnije prethodile svađa i tuča u stanu, koje su okončane kobnim ubadanjem. Napadač je odmah nakon incidenta pobegao, i policija intenzivno traga za njim.

Dan posle nesreće šokirane komšije nisu želele da komentarišu ovaj napad, ali su za Marka rekli da je bio dobar mladić, te ne znaju koji bi motiv ovog ubistva mogao biti.

On je bio dobar mladić, živi i studira ovde već četiri godine. Nije dovodio nikakvo sumnjivo društvo, a noćas nisam čuo nikakvu galamu rekao je jedan od komšija.

Svađu od prethodne večeri čuo je komšija koji je živeo pored njega, ali nije želeo da daje komentar medijima, več je samo rekao da je sve što zna rekao policiji. Pretpostavlja se da je taj sused i pozvao Hitnu pomoć.
Povezane vesti