UDALA SE ZA FUDBALERA Slavica je bila zvezda, povukla se iz javnosti, a sada po prvi put govori

14.6.2018 9:48:10
Broj pregleda: 42
Podeli Tvituj Podeli na G+

Jedna od najpopularnijih zvezda Granda” Slavica Ćukteraš posle trogodišnje diskografske i medijske pauze zbog udaje i majčinstva vratila se na estradnu scenu puna elana.

Pevačica ne pokazuje u javnosti svoju jednoipogodišnju ćerku Viktoriju, pa nas je zanimalo na koga liči.

Viktorija je isti otac. Jako je visoka, ima plavo-zelene oči na njega. Ma, meni je ona tatina ćerka rekla nam je Slavica, sa kojom smo porazgovarali na snimanju emisije “Ami-dži šou”, a onda nam se pohvalila da se odlično snašla kao majka:

Kada dođe dete, roditelj dobije jednu veliku obavezu. To nije ropstvo, ali jeste jedna velika obaveza, jer jedno malo biće zavisi od vas i samo od vas, važe ljubavi, pažnje i svega ostalog. To je neki majčinski instinkt, pa ti hteo, ne hteo, moraš da se snađeš u svim tim obavezama oko deteta. Meni moj suprug kaže da sam se ja odlično snašla. Prosto sam uživala radeći sve oko bebe, pogotovo taj neki prvi period kada se nisam odvajala od nje rekla je Slavica za “Blic”.

Slavica kaže da se od estrade lepo odmorila i da je sada vreme za nove poslovne uspehe.

U periodu kada sam se porodila i kada je ćerka bila mala, nije mi nedostajala scena. Bila sam okupirana bebom. Kada je ona porasla i kada već može bez mene, tada sam se već uželela scene. Inače, na estradnu scenu sam se vratila na zahtev publike kaže Slavica i dodaje da joj prija život van Beograda:

Prija mi život u Novom Sadu. Ljudi su mirni, lepo mi je tamo. Imam neka svoja mesta na koja idem. Družim se sa suprugama i devojkama Vladinih prijatelja. Viđam se sa i s Enom Popov, naravno otkriva šarmantna Šapčanka.

Slavica nam je priznala da nije u kontaktu sa Tanjom Savić, nekada bliskom drugaricom, sa kojom je godinama bila u svađi, ali da bi volela da snime duet.
Povezane vesti