Uhapšene majka i ćerka za koje je nedavno uhapšeni pop Jordo prodavo narkotike

13.3.2018 22:15:51
Broj pregleda: 19
Podeli Tvituj Podeli na G+

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su S. P. i A. P. iz okoline Požege zbog sumnje da su organizovale transport 27 kilograma skanka

Tom prilikom uhapšeni su Milan Jordović (41) i Zoran Marinković (43) iz Požege koji su u prepravljenom bunkeru „pasata“ prevozili drogu upakovanu u 52 paketa.

Prilikom kontrole pasata” u kojem su se nalazili, bivši veroučitelj bio je odeven u žensku odeću!? Malo je reći da su policajci bili iznenađeni, kada su utvrdili da ispred njih stoji muškarac.

PROČITAJTE JOŠ: Sveštenik i veroučitelj pali” sa 27 kg skanka”: Uhapšen u ženskoj odeći! (FOTO)

U pretresu stana i drugih prostorija u kojima žive osumnjičene S. P. i A. P. koji je izvršen u saradnji sa policijom u Užicu pronađeno je 1.035 američkih dolara, 280 evra, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertabilnih maraka i 40 švedskih kruna, za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika. Takođe, od osumnjičenih je oduzeto i šest automobila.

PROČITAJTE JOŠ: HAPŠENjE SVEŠTENIKA: Naš pop Jordo ima pare, šta će mu ta droga

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku, njima je određeno zadržavanje do 48 časova i one će uz krivičnu prijavu biti privedene tužiocu.

Sveštenik Milan Jordović je od 2004. godine službovao u crkvi u Prilipcu, a zatim pri Crkvi Svetog cara Konstanina i carice Jelene u Požegi. Njegova sadašnja parohija je požeško naselje Savinac.

Zoran Marinković je ranije bio veroučitelj u jednoj požeškoj školi. Prema podacima kojima raspolaže policija, on se više ne bavi ovim poslom. Međutim, prema rečima vernika, on i dalje peva u crkvenom horu, a za njegove kriminalne aktivnosti” građani Požege nisu znali.
Povezane vesti