Ukinuta presuda za ranjavanje policajca u Novom Pazaru

6.12.2018 16:15:49
Broj pregleda: 32
Podeli Tvituj Podeli na G+

Branko Perić podneo je ostavku na mesto zamenika gradonačelnika Bora i na njegovu poziciju biće imenovan neko drugi, potvrđeno je Novostima” u vrhu SNS-a

BRANKO Perić podneo je ostavku na mesto zamenika gradonačelnika Bora i na njegovu poziciju biće imenovan neko drugi, potvrđeno je Novostima” u vrhu SNS-a.

Na ovaj čin Perić se odlučio posle skandala kada su na društvenoj mreži Fejsbuk” osvanule fotografije na kojima se ljubi sa petnaestogodišnjom devojčicom.

Slike su ubrzo sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, video i “skinuo” veliki broj pratilaca ove društvene mreže.

Podsećamo, Perić je izjavio da je fotografija njegovog poljupca sa devojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. On je tvrdio i da se sa ostalim devojkama, koje su bile angažovane, pozdravio na sličan način.

Imali smo skup u lokalnom Domu kulture i tu su bile devojčice, koje su ukrašavale salu navodno je izjavio Perić. Ušao sam i video da su posao obavile odlično, zbog čega sam im čestitao.

Pročitajte: SKANDAL” DRUGOG ČOVEKA U BORU Ostavka zbog slika sa maloletnicom?

Međutim, nakon što su fotografije dospele u javnost, u ceo slučaj se umešala i policija.

Devojčica je negirala da je imala bilo kakav odnos sa tim funkcionerom – rekao nam je izvor iz istrage. Kako je devojčica starija od 14 godina, nema krivičnog dela obljube nad detetom.
Povezane vesti