Upozorenje Ruskinjama: Nemojte s navijačima!

14.6.2018 13:15:48
Broj pregleda: 54
Podeli Tvituj Podeli na G+

Predsednica odbora ruske Dume za porodična pitanja Tamara Pletnova poručila je Ruskinjama da tokom Svetskog prvenstva u fudbalu ne stupaju u seksualne odnose sa stranim naivijačima.

ada ciganlija, lepo vreme, vrućina, guza, dupe, devojke

Prema njenim rečima, Ruskinje bi takvim ponašanjem stvorile sebi mnoge probleme, poput toga da se rađaju deca u porodici sa jednim roditeljem, ili da se desi da decu odvedu očevi.

Čak i ako se dese brakovi nakon takvih situacija, devojke ne umeju iz njih da se izvuku. Onda, dolaziće u moju komisiju, plaču, oduzeto im je dete i tako dalje”, rekla je Pletnova i podsetila šta se dogodilo nakon olimpijskih igara održanih u Moskvi 1980., kada je drastično porastao broj samohranih majki.

Ona je naglasila da su ta deca dosta patila.

A još ako je u pitanju otac druge rase? Trebalo bi da rađamo našu decu. Nisam nacionalista, ali ipak Znam da i deca pate, a onda ih očevi napuste i to je sve. Ostaju ovde sa majkom”, izjavila je Pletnova za Radio Govorit Moskva”.

Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji počinje danas i trajaće do 15. jula.

Očekuje se da će Moskvu tokom prvenstva posetiti oko milion turista, dok je na zvaničnom sajtu FIFA-e prodato više od dva miliona ulaznica.
Povezane vesti