Užičanka preživela sinovljeve ubode nožem

14.6.2018 9:48:29
Broj pregleda: 47
Podeli Tvituj Podeli na G+

Lekari spasli život Mirjane Supurović koju je Marko pokušao da ubije. Napadač se branio ćutanjem. Žena spas tražila na terasi

UŽIČANKA Mirjana Supurović (59), na koju je u utorak uveče nasrnuo sin Marko (22), nanevši joj više uboda nožem po celom telu, spasena je zahvaljujući lekarima Opšte bolnice u gradu na Đetinji. Kako saznajemo, ona je van životne opasnosti. Njen sin je odmah uhapšen i tokom policijskog saslušanja branio se ćutanjem, a vreme do privođenja u Više tužilaštvo provešće u pritvoru.

Posle hirurškog zbrinjavanja, povređena žena se nalazi na Odeljenju intenzivne nege i njeno stanje je sada stabilno saznaju Novosti” u užičkoj bolnici.

U Višem javnom tužilaštvu očekuju policijsku krivičnu prijavu protiv nasilnika, koji će se suočiti sa optužbom za teško ubistvo u pokušaju.

PROČITAJTE JOŠ HOROR U UŽICU: Sin nožem nasrnuo na majku, ona izašla da pozove pomoć a on, naočigled prolaznika, nastavio da je ubada nožem (FOTO)

Napadač je na svoju majku nasrnuo u utorak uveče, oko 18 časova u njihovom stanu. Majka je pobegla na terasu, odakle je dozivala pomoć, ali joj je sin tada zadao više ubodnih rana kuhinjskim nožem.

Samo dan uoči ovog užasnog događaja, Mirjana i Marko su sahranili supruga i oca Radenka (56). Marko je imao primetno izmenjeno ponašanje, pomalo je čudan i ćutljiv govore komšije, užasnute događajem koji je potresao Užičane.
Povezane vesti