UŽIVAJTE NA AVALI Bogat program organizuje se svakog vikenda

14.6.2018 13:15:51
Broj pregleda: 61
Podeli Tvituj Podeli na G+

Ovog vikenda na platou ispod Avalskog tornja posetioci će moći da uživaju u ukusima domaćih sireva u okviru Avalskog Festivala sireva”. Narednog će biti organizovani Dani porodične zabave”, a poslednjeg junskog vikenda Trka uz toranj”.

Proizvođači nekih od najukusnijih i najkvalitetnijih belih sireva iz podavalskih sela (Zuce, Beli Potok, Pinosava i Ripanj), predstaviće svoje izabrane proizvode zajedno sa sirevima iz cele Srbije u 40 tipskih etno kućica na platou ispod Avalskog tornja. Osim degustacije, posetioci će moći da kupe proizvode u radno vreme festivala u subotu, 16. juna od 10 do 16 časova i u nedelju 17. juna od 8 do 16 časova kažu u Emisionoj tehnici i vezama”.

Narednog vikenda, 23. i 24. juna na istom mestu posetioce očekuje provod na Danima porodične zabave”, kada će najmlađi moći da se druže sa crtanim junacima, u kreativnim radionicama, uz igre bez granica i pozorišne predstave.

Poslednjeg vikenda u junu (30. jun i 01. jul) održaće se tradicionalna Trka uz toranj”.

Trka atletičara uz toranj na Avali počeće u 18 časova, a nakon sportskog segmenta biće upriličen i muzički program na letnjoj pozornici koji će trajati do 23 sata. U nedelju 01. jula održaće se Festival slobodnih umetnika, koji će kroz radionice i program zabavljati prisutne tokom celog dana (od 11 do 20 časova). Ulaz na sve manifestacije na platou ispod Avalskog tornja je besplatan kažu u Emisionoj tehnici i vezama”.
Povezane vesti