Žabac tvrdi da zna zbog čega je Filip ubio Kseniju Pajčin i otkriva šta se desilo samo nekoliko sati pre tragedije

6.7.2018 13:15:40
Broj pregleda: 2239
Podeli Tvituj Podeli na G+
>

Jedna od najlepših srpskih pevačica, Ksenija Pajčin, ubijena je 16. marta 2010. godine od strane tadašnjeg dečka Filipa Kapisode, a osam godina kasnie pojavili sus e i novi detalji tragedije.

> >

Nebojša Tubić, poznatiji pod nadimkom Žabac, koji je bio hapšen zbog sumnje da je pretukao investitora Spasoja Milićevića (63) koji je preminuo od zadobijenih povreda, otkrio je da je noć pre ubistva video pevačicu Kseniju Pajčin, kojoj je te noći presudio maneken, a nakon toga i sebi oduzeo život.

Majka Ksenije Pajčin neutešna na ćerkinom grobu, prijatelji u suzama, a poruka nepoznatog muškarca govori koliko svima nedostaje (FOTO)

Tubić je izjavio u emisiji na kanalu Balkan info da ga je pevačica 15. marta 2010. poljubila u usta pred Filipom, što je manekena navodno razbesnelo.

- Bio sam sa Gocom Božinovskom u klubu XL. Ksenija dolazi sa Kapisodom, prilazi mi i poljubi me. Ljubomorna Goca, ljubomoran Kapisoda. Oni su se tu posvađali gadno. Ja mislim da je neko njemu napunio glavu da je ona bila trudna s njim i da je pobacila. Verovatno je bio na nekim drogama i svađali su se, ona je njega napadala da on nju vara jer je i ona bila ljubomorna. Ne mogu da verujem da je bio sposoban da je zbog te sitne čarke ubije i da izvrši samoubistvo. Čini mi se da je tu samo bila neka droga u pitanju - ispričao je Tubić, koji je svojevremeno bio u vezi s Pajčinovom, a isto tako i sa Gocom Božinovskom.

Osim toga, otkrio je i da je Kapisoda jednom prilikom udario pevačicu, nakon čega je Tubić burno reagovao, prenosi "Srpski telegraf".

- Išao sam u klub, uđem u lift, kad tamo Ksenija i Kapisoda. Kaže ona meni: "Što se ti meni ne javiš?" Kažem ja: "Kako da ti se javim kad si s dečkom?", a ona će na to: "Nije mi to dečko, to mi je modni kreator". I on je udari laktom. Ja tu popi*dim i kažem: "Alo, dečko, još jednom je udariš preda mnom, iščupaću ti ruku i tući ću te tom tvojom rukom" - ispričao je Žabac uz tvrdnju kako je pevačica "malo više popila i prkosila dečku".

- Pokazala je Kapisodi prstom na mene i rekla: "On me je silovao pet puta na veče kad sam imala 18 godina". Dečko je onako samo gleda, shvata da ga provocira - prisećao se Tubić.

Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju:

(Telegraf.rs)

>

U Crnoj Gori za šest meseci tri majke ubile svoje bebe: Otkriveno šta je najčešći razlog zbog čega se žene odlučuju za čedomorstvo

  Jugosfera | 0 shares

Lepoj Breni uručena prestižna nagrada u Sarajevu (FOTO)

  Vesti | 0 shares

Pogubljeno sedam članova ozloglašenog kulta iz Japana: Tokom 1995. izveli su smrtonosni napad u tokijskom metrou (FOTO)

  Svet | 0 shares
>

Ana Korać progovorila o navodnoj vezi sa Slobom i otkrila zašto Kija nije došla na njegov nastup! (VIDEO)

  Vesti | 0 shares

Ovo se dogodilo prvi put u istoriji Belog Dvora: Lovefest obradovao 200 najvatrenijih fanova (FOTO)

  Vesti | 3 shares

Kris Braun ponovo uhapšen!

  Hollywood | 1 shares
>Povezane vesti