ZAKLJUČAJ VRATA, UBIĆE NAS! Kad je u market na pumpi uletela žena tvrdeći da je

17.7.2018 21:47:40
Broj pregleda: 563
Podeli Tvituj Podeli na G+

-Zaključaj vrata, ubiće nas! – rekla je kasirki žena koja je prošle srede popodne ušla u market “Tripl R” na benzinskoj stanici u Voterfordu u Kaliforniji. Kasirka Savan Pričet ispričala je da je došla na posao i da se u neko vreme pojavila žena koja joj je rekla da je kidnapovana u Fresnu, silovana i da je odvode u San Francisko. Rekla je da su njeni otmičari naoružani, da nema telefon i da treba pomoć.

Najbolje što je uspela da uradi je da ubedi svoje otmičare da stanu kako bi otišla u toalet na benzinskoj pumpi. Zbog onog što je usledilo, Pričetova je postala, kako je rekla policija, “pravi heroj”.

Kasirka je dala ženi telefon i odvela je u toalet u zadnjem delu marketa. Odatle je žena pozvala policiju. Pričetova je istakla da su otmičari potom ušli u market i pitali gde je žena. Ona im je odgovorila da ima problem sa menstruacijom. Šerifovi pomoćnici su nedugo potom stigli i uhapsili 18-godišnjeg Entonija Sandovala, a iz kancelarije oblasti Stanisalaus saopšteno je da je još troje ljudi uhapšeno u vezi sa ovim slučajem. Policija je zaplenila dva pištolja na licu mesta, naveo je “Njuzer”.

-Savana je uspela da izoluje žrtva na bezbedno mesto sa telefonom i uspele su da pozovu policiju što im je spasilo živote – rekao je policijski zvaničnik Tom Letras.
Povezane vesti