"Zašto baš njega?!" Milica otkrila urnebesne reakcije njenih drugarica, nakon što su je videle u Lukasovom zagrljaju (VIDEO)

13.6.2018 22:15:38
Broj pregleda: 79
Podeli Tvituj Podeli na G+
> >

Pevačica Milica Pavlović koja pre dva dana objavila duetsku pesmu i spot sa Acom Lukasom "Kidaš me", koja je  odmah izazvala brojne komentare. 

Amidžić pitao Milicu i Acu da li su se smuvali, a onda je Pavlovićeva progovorila i dala neviđen kompliment Lukasu (VIDEO)

Iako je spot urađen kao mini film Milica je za Telegraf otkrila na koji način je uspela da na snimanju ukroti Lukasa kada je pokušao da zabušava.

- Pošto je snimanje trajalo u nedogled, i mnogo je anegdota bilo na snimanju spota ja samo uzmem onaj pištoljčić kada on hoće da popušii cigaru, da popije piće ja zamlataram malo pištoljem i on se smiri - rekla je Milica za Telegraf.

Milica nam je otkrila da Lukasa nije morala da nagovara ni za jednu scenu da je on sve u samom startu prihvatio,a kada je nešto pokušao da izbegne Milica je za to upotrebila jedan ženski adut.

- On ima takvu harizmu da njega ne moram ni na šta da nateram, samo trebate da ga lepo zamolite dva puta da trepnete eventualno i sve će učiniti - sa osmehom kaže Milica.

Kada su Milica i Lukas osvanuli na jednoj naslovnoj strani koja je izazvala brojne komentare atraktivna pevačica nam je ispričala kako su njene drugarice koje do poslednjeg trenutka nisu znale za saradnju sa Acom reagovale kada su videle naslove u novinama.

- Jedna od mojih drugarica me pozvala i rekla mi je, pošto Lukas u regionu važi za frajera za poželeti on zrači tom nekom neodoljivom harizmom, mnoge žene tako kažu. Drgarica me je pozvala i rekla: "Dobro, Milice, pa zašto baš mog Lukasa da mi uzmeš?", ja kažem šta ću biram najbolje - kroz osmeh nam je rekla Milica.

Šta nam je još Milica otkrila pogledajte u videu na početku teksta!

(Marko Pantic, m.pantic@telegraf.rs)

>

Slavica Ćukteraš se posle tri godine vratila na scenu, pa progovorila o Tanji Savić!

  Vesti | 0 shares

Aca Lukas prokomentarisao Slobu, Lunu i Kiju: Posle njegovog odgovora ceo studio se smejao (VIDEO)

  Vesti | 182 shares

Amidžić pitao Milicu i Acu da li su se smuvali, a onda je Pavlovićeva progovorila i dala neviđen kompliment Lukasu (VIDEO)

  Vesti | 295 shares
>

Kasno u noć zvonio je telefon... Ceca se emotivnom porukom setila svog početka i otkrila ko je čovek koji ju je pronašao (VIDEO)

  Vesti | 3 shares

Jako si se izblamirao, to nije tvoj nivo! Kija i Sloba nakon haosa koji je izbio razgovarali o Luni! (VIDEO)

  Zadruga | 20 shares

Ona je njega počela da udara, video sam da ga je gađala sokom! Bane ispričao sve o tuči Lune i Slobe! (VIDEO)

  Zadruga | 28 shares
>Povezane vesti