ZLOČIN KOJI JE ZGROZIO SVET Brat i sestre ŽRTVOVALI MAJKU ĐAVOLU, a posle uradili nešto

18.7.2018 22:16:35
Broj pregleda: 81
Podeli Tvituj Podeli na G+

Policija je pre nekoliko dana pronašla iskasapljeno telo Teodore Kispe Kajlahua (75) u njenoj kući u planinskom selu Andabamba u Peruu.

Njena deca Aurelija (38), Perci (41) i Marselina (46) uhapšeni su jer su počinili ovaj stravičan zločin, prenosi britanski Miror”.

Oni su rekli tamošnjoj policiji da su je ubili jer su želeli nekog voljenog da žrtvuju đavolu. Jedna od ćerki je nesrećnoj starici izvadila oči, isekla creva, izvadila nekoliko organa Zatim su bacili njenu unutrašnjost u obližnje jezero i okupali se u krvi svoje majke, prenose mediji.

Aurelija, koju je policija opisala kao vođu, navodno im je rekla da joj je ovaj zločin naredio majstor tame, da je kralj demona među svima nama i da ih svakim danom ima sve više i da će biti sve veći”.

Ona je dodala da je naterala brata i sestru da prinesu majku kao žrtvu, kao i da je sanjala čudan san u kome je ona izabrana”.

Onda se pojavila mala žaba pred mojim vratima rekla je ona policiji, prenosi Miror”.

Lokalci su rekli tamošnjim medijima da satanistički odredi rade” u ruralnim delovima Santa Kluza i da praktikuju grozne rituale, obećavaju izlečenja, uspeh i novac.

Tužilac koji radi na ovom slučaju rekao je tamošnjim medijima da je ovaj zločin zastrašujuć”, kao i da su njih troje optuženi za ubistvo koje se može kazniti doživotnom robijom.
Povezane vesti